Opsætning af dit produkt

Få at vide, hvordan du konfigurerer dit produkt, tilslutter komponenter og får glæde af alle dets funktioner.

Konfigurer Smart SoundBar 300.

Inden du starter

Konfigurer din soundbar

1. Hvis SoundBar ikke er tilsluttet strøm, skal du tilslutte en netledning fra SoundBar til en stikkontakt. Lysbjælken blinker i ca. 30 sekunder, når den tændes, og lyser derefter gult
  2. Åbn Bose Music-appen på din mobile enhed. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på eller oprette en konto
  3. Hvis du bliver bedt om at give tilladelse til placeringstjeneste, lokalt adgangsnetværk eller Bluetooth for appen, skal du tillade dem. Disse funktioner bruges, så appen kan registrere og styre dit produkt. Hvis du ikke tillader det, vil appen ikke finde dit produkt
  4. Vælg smarte højttalere, soundbars og forstærker, ampere. Appen begynder at søge efter produkter (i opsætningstilstand), der er kompatible med Bose Music-appen
    Set Up New Product. Hovedtelefoner og forstærker, rammer eller Smart-højttalere, soundbars og forstærker, ampere, ampere  searching nearby

5. Hvis det viste produktbillede ikke er din soundbar, skal du stryge til venstre for at se andre produkter og derefter trykke på Tilføj.
    Hvis skærmen Opsætning af nyt produkt ikke vises, skal du trykke på ikonet My Bose icon i øverste venstre hjørne skal du trykke på + for at tilføje et produkt
    Add button below product image and product name
    Hvis appen ikke kan finde dit produkt, skal du se appen registrerer ikke Wi-Fi-produktet under opsætningen

6. Vælg dit trådløse netværk, indtast netværksadgangskoden, og tryk derefter på Opret forbindelse
    Wi-Fi network name and password fields
    For skjulte netværk skal du trykke på Indtast Wi-Fi manueltog derefter indtaste netværksoplysningerne

7. Vælg et navn til SoundBar, eller indtast et brugerdefineret navn, og tryk derefter på Gem nederst på skærmen
    list of room names

8. På skærmen deling skal du vælge Ja for at lade andre Bose Music-konti på dit netværk også bruge dette produkt. Eller vælg Nej tak for kun at beholde dette produkt på din konto
    Buttons to enable or disable Sharing

9. Tilslut et HDMI-kabel fra HDMI ARC -stikket på SoundBar til HDMI ARC-stikket (eller eARC) på TV'et, og tryk derefter på Næste
    HDMI ARC (Audio Return Channel) lader TV'et sende lyd til din soundbar. Hvis TV'et ikke har en HDMI-tilslutning, der er mærket ARC eller eARC, skal du bruge et optisk kabel til at slutte TV'et til SoundBar
    Connect TV with HDMI

10. Hvis du bruger det ekstra basmodul eller surroundhøjttalere, skal du trykke på Tilslut. Ellers skal du trykke på gør det senere
    Connect accessory speakers

11. Vælg den stemmeassistent, du vil bruge, og følg app-instruktionerne for at tilføje den. Hvis du ikke vil bruge en assistent eller vil tilføje en senere, skal du trykke på Spring over i øverste højre hjørne. Du kan finde flere oplysninger i tilføje eller fjerne Amazon Alexa-stemmeassistent eller tilføje eller fjerne Google Assistant
  12. Tryk let på kom i gang for at begynde at bruge din soundbar
    Setup complete button