Bose Music Amplifier

Sælges fra 2022 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af dit produkt

Få at vide, hvordan du konfigurerer dit produkt, tilslutter komponenter og får glæde af alle dets funktioner.

Konfigurer Bose musikforstærkeren

Inden du starter

• Installer Bose Music-appen icon på enheden. Du kan finde flere oplysninger i downloade Bose musik-appen
  • Tænd for Bluetooth på din mobile enhed
  • Hvis du bruger en kablet internetforbindelse, skal du tilslutte et Ethernet-kabel fra enten & lt;... & gt; -stikket på forstærkerkablet til en router eller et adgangspunkt
  • Hvis du allerede har tilsluttet forstærkeren til strøm, skal statusindikatoren bag på forstærkeren blinke gult. Hvis det ikke er tilfældet, skal du sætte forstærkeren i opsætningstilstand. Se Sådan sætter du et system i opsætningstilstand for at få instruktioner

Konfigurer din forstærker

1. Fjern højttaler A-terminalblokken fra forstærkerens bagside, og tilslut to par højttalerledninger til terminalblokken ved hjælp af en skruetrækker.
  2. Sæt klemmerækken tilbage i forstærkeren.
    Hvis du har endnu et par højttalere, som du gerne vil spille i forbindelse med det første par, skal du gentage processen med højttaler B-terminalblokken.
  3. Tilslut en netledning fra forstærkeren til en stikkontakt.
  4. Åbn Bose Music-appen på din mobile enhed. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på eller oprette en konto.
  5. Hvis du bliver bedt om at give tilladelse til Lokalitetstjenester, lokale adgangsnetværk eller Bluetooth-tilladelser til appen, skal du tillade dem. Disse bruges, så appen kan registrere og styre dit produkt. Hvis du ikke tillader det, finder app'en ikke forstærkeren.
  6. Tryk på knappen + . Skærmbilledet Opsætning af nyt produkt vises.
  7. Vælg smarte højttalere, soundbars og forstærker, ampere. Appen begynder at søge efter produkter, der er kompatible med Bose Music-appen.
  8. På skærmbilledet Tilføj produkt skal du stryge til venstre for at finde dit produkt og derefter trykke på Tilføj
    Hvis skærmbilledet Tilføj produkt ikke vises, skal du trykke på ikonet My Bose icon i øverste venstre hjørne skal du trykke på + for at tilføje et produkt. Hvis app'en ikke kan finde din forstærker, skal du se app'en registrerer ikke Wi-Fi-produktet under opsætningen.
  9. Vælg dit trådløse netværk, indtast netværksadgangskoden, og tryk derefter på Opret forbindelse.
    For skjulte netværk skal du trykke på Indtast Wi-Fi manueltog derefter indtaste netværksoplysningerne.
  10. Vælg et navn til forstærkeren, eller indtast et brugerdefineret navn, og tryk derefter på Næste.
  11. På skærmen deling skal du vælge Ja for at lade andre Bose Music-konti på dit netværk også bruge dette produkt. Eller vælg Nej tak for kun at beholde dette produkt på din konto.
  12. Vælg den stemmeassistent, du vil bruge, og følg app-instruktionerne for at tilføje den. Hvis du ikke vil bruge en assistent eller vil tilføje en senere, skal du trykke på Spring over i øverste højre hjørne. Du kan finde flere oplysninger i tilføje eller fjerne Amazon Alexa-stemmeassistent eller tilføje eller fjerne Google Assistant.
  13. Tryk let på kom i gang for at begynde at bruge forstærkeren.