Bose Frames Tempo

Sælges fra 2020 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opsætning af dit produkt

Få at vide, hvordan du konfigurerer dit produkt, tilslutter komponenter og får glæde af alle dets funktioner.

Tilføj dine billeder til Bose Music-appen.

Download og installer den gratis Bose Music-app fra din mobile enheds app-butik. Med Bose Music-appen kan du konfigurere og kontrollere dit produkt fra en hvilken som helst mobil enhed, som f.eks. en smartphone eller tablet.

Åbn appen for at komme i gang

•    Hvis du bliver bedt om at tillade Lokalitetstjeneste eller Bluetooth-tilladelse sfor-appen, skal du tillade dem
    Tip: Thes eare Use dso app'en kan ikke finde og smuglert dit produkt. Hvis du ikke tillader det, vil appen ikke finde dit produkt
  • Hvis du ikke har en Bose-konto, skal du vælge "Opret konto" og følge app-instruktionerne
  • Hvis du allerede har en Bose-konto, skal du trykke på "Log på" og indtaste dit brugernavn og din adgangskode

Føj dine rammer til din konto

1. På skærmbilledet "My Bose" skal du trykke på knappen "+" nederst på siden for at tilføje dit produkt
  2. Vælg "hovedtelefoner og billeder"
  3. Stryg til venstre eller højre for at finde dit produkt, og tryk på "Tilføj produkt"
    Bemærk!: Hvis du ikke kan se dit produkt:
    • Tryk på knappen i det højre tempel, og hold den nede, indtil du hører "klar til at oprette forbindelse" eller ser statusindikatoren blinke blåt
    • Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på den enhed, der kører appen
    • Sluk for produktet, og tænd det igen
    • Luk Bose Music-appen på alle enheder i nærheden
  4. Når du har valgt dine rammer, skal du følge instruktionerne på skærmen
    Bemærk!Med Apple iOS-enheder skal du vælge "par" i pop op-vinduet "anmodning om Bluetooth-parring".