Bose Sport Earbuds

Sælges fra 2020 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Batteriet kan ikke oplades

Hvis dit produkt er tilsluttet til opladning, men batteriniveauet ikke øges, eller hvis dit produkt ikke angiver, at batteriet oplades:

Sørg for, at ørepropperne sidder godt fast på opladestifterne under opladning

• Hvis du placerer begge ørepuder i etuiet, og de ikke sidder på opladestifterne, forbliver ørepropperne tændt og aflades batteriet
  • Ladestifterne kan også sidde fast i en nedadgående position. Du kan ikke trykke på opladestiften/benene for at bekræfte, at de bevæger sig op og ned og ikke sidder fast i positionen ned
  • Når ørepropperne placeres i opladeretuiet, skal LED'erne på ørepuderne blinke eller lyse. Dette vil bekræfte, at ørepropperne opretter forbindelse til stikbenene til opladning

Sørg for at lukke etuiet under opladning

Hvis du placerer begge ørepuder i opladeretuiet og holder låget åbent, forbliver ørepuderne tændt. Luk altid kabinettet for at reservere batteriet

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Prøv et andet USB-kabel.

Prøv at tilslutte dit produkt med et andet USB-kabel for at finde ud af, om der er et problem med det første kabel.

Prøv en anden oplader.

Opladningstiden kan variere afhængigt af opladeren. Opladere med højere karry oplader generelt produkter hurtigere end dem med lavere klassificering. Ladere angiver typisk en mærkestrøm på labe lin ampere (A) eller milliampere (mA). En mærkestrøm på 1 A/1000 m Aeller højere anbefales.

Kontroller, at USB-opladeren opfylder produktets krav til strøm.

På USB-opladeren vil der være tekst, der angiver laderens amperetal (A) eller milliampere (mA). Denne vurdering varierer mellem opladere – herunder dem, der leveres med forskellige modeller af Bose-produkter. Jo tættere opladerens ampereværdi er på produktets maksimale ampereværdi, jo hurtigere vil produktet genoplade. Hvis opladerens ampereværdi er for lav, kan produktet genoplade langsomt eller slet ikke. Se specifikationerne, der er angivet på produktet, eller i brugervejledningen for at få yderligere oplysninger.

Nogle produkter kræver mindst 1 ampere strøm for at genoplade. Mange USB-porte på en computer kan kun levere maksimalt 0,5 ampere strøm. Sørg for at bruge en sikkerhedsgodkendt strømforsyning, der opfylder lokale lovkrav (f.eks. UL, CSA, VDE, CCC).

Hvis dit produkt har været i ekstrem Varme eller kolde temperaturer, skal du vente, indtil det når stuetemperatur.

Hvis batteriets temperatur eis ligger uden for driftstemperaturområdet , skal du vente på produktionstemperaturen , og derefter prøve igen.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.