Bose Portable Smart Speaker

Sælges fra 2019 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Batteriet kan ikke oplades

Hvis dit produkt er tilsluttet til opladning, men batteriniveauet ikke øges, eller hvis dit produkt ikke angiver, at batteriet oplades:

Hvis du bruger en anden oplader end den, der fulgte med højttaleren, skal du kontrollere, om USB-opladeren opfylder strømkravene til din højttaler.

På USB-opladeren skal der være en lille tekst, der angiver spændingen samt strømudgangen - målt i ampere (A) eller milliampere (mA) - på opladeren. Denne ampereangivelse varierer afhængigt af opladeren, herunder den, der er fremstillet til andre Bose-produkter. Her er nogle ting, du skal vide:
  • Din højttaler leveres med en 3 A (3.000 mA) oplader
  • Opladere med en strømudgang på under 3 A oplader dit produkt langsommere
  • Nogle opladere med lavt strømforbrug oplader muligvis slet ikke din højttaler
  • Sørg for at bruge en sikkerhedsgodkendt strømforsyning, der opfylder kravene fra det lokale sikkerhedsagentur (dvs. UL, CSA, VDE, CCC OSV.)

Tilslut højttaleren til strøm, og giv den tid til at oplade.

Hvis batteriet i højttaleren er helt afladet, skal det muligvis oplades i et stykke tid, før det kan tændes igen. Tiden afhænger af den anvendte oplader:
  • 3 A-opladere (som den, der fulgte med din højttaler) tager ca. to minutter
  • 1-2 A opladere tager ca. 25 til 35 minutter
  • 0,5 A opladere tager ca. en time
  • Hvis din højttaler ikke er opdateret, kan det tage flere timer at genoplade højttaleren ved hjælp af en oplader med lavt strømforbrug
På batteristrøm går højttaleren i standbytilstand efter 20 minutters inaktivitet for at spare på batteriet. I standbytilstand lyser strømlampen svagt hvidt. Hvis Alexa eller Google Assistant er knyttet til din højttaler, vil den fortsætte med at lytte efter stemmeanmodninger i standbytilstand. Denne tilstand bruger en lille mængde strøm og kan til sidst aflade batteriet, hvis højttaleren ikke tilsluttes igen for at genoplade den.

Når du er færdig med at lytte til din højttaler,   skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede i to sekunder for at slukke højttaleren helt og spare på batteriets resterende levetid. Højttaleren vises ikke i Bose Music-appen, når den er helt slukket.

Hvis højttaleren kan tændes, efter at den har været tilsluttet strøm i en time, skal du opdatere højttaleren.

Der blev udsendt en opdatering i slutningen af januar 2022 for at reducere den tid, der er nødvendig for at tænde for højttaleren. Kontroller højttalerens firmwareversion. Hvis den ikke kører version 10.0.18 eller nyere, skal du opdatere din højttaler. Du kan finde flere oplysninger under kontrollere software- eller firmwareversionen og opdatere softwaren eller firmwaren til dit produkt.

Frakobl ladekablet i begge ender, og tilslut det igen.

Tag begge ender af USB-kablet ud, og tilslut derefter begge ender igen for at sikre, at de er korrekt tilsluttet højttaleren og USB-strømkilden.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Prøv en anden oplader.

Opladningstiden kan variere afhængigt af opladeren. Opladere med højere karry oplader generelt produkter hurtigere end dem med lavere klassificering. Ladere angiver typisk en mærkestrøm på labe lin ampere (A) eller milliampere (mA). En mærkestrøm på 1 A/1000 m Aeller højere anbefales.

Hvis du bruger opladningsholderen:

Prøv følgende:

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.