Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Kan ikke oprette en gruppe højttalere i Bose Music-appen

Relaterede fejlkoder: C3 - SC3004
Hvis du ikke kan oprette en højttalergrou sammen med andre Bos esmar tspeakers eller soundbars, af hvis du får en fejlmeddelelse om, at grupperingsfunktionen ikke understøttes, kan du prøve følgende:

Sørg for, at softwaren på alle Bose-systemer er opdateret.

Kontroller softwareversionen for hvert Bose-system. Hvis et system ikke kører den nyeste version, skal du opdatere den. Du kan finde flere oplysninger under kontrollere software- eller firmwareversionen og opdatere softwaren eller firmwaren til dit produkt.

Kontroller, om de højttalere, du vil gruppere, kan styres i Bose-appen.

For at gruppere højttalere skal alle være tilgængelige på din Bose-konto. Hvis du vil kontrollere, om de er, skal du prøve at styre hver højttaler fra app'en (dvs. justere højttalerens lydstyrke). Hvis appen ikke viser en højttaler eller angiver, at den ikke er tilgængelig, skal du føje højttaleren til din konto. Du kan finde flere oplysninger under konfigurere dit produkt.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Genstart enheden, der kører Bose-appen.

Elektronik migh skal genstartes fra tid til anden for at løse mindre problemer. Dette gøres typisk ved at tænde for den djævelsk elsk og derefter tænde for den igen.

Afinstaller og geninstaller Bose-appen.

Hvis der opstod et problem med eapp'en, skal du afinstallere den fra din enhed, downloade en dreinstall den og derefter prøve igen.