SoundDock® 10 system

Sælges fra 2009 - 2014

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ingen lyd fra produktet

Hvis dit produkt ser ud til at være konfigureret korrekt, men ikke producerer lyd, kan du prøve følgende:

Sørg for, at iPod'en eller iPhone'en sidder korrekt i docken.

For at producere lyd og opladning skal iPod'en eller iPhone'en sidde sikkert fast i docken. Fjern den, og sæt den i docken igen for at sikre en sikker forbindelse. Nogle modeller vil afgive en bekræftelsestone, der angiver, at den er docket korrekt.

Sørg for, at iPod'en sidder godt fast i docken.

Hvis du vil afspille lyd, genoplade og bevare fuld funktionalitet, skal iPod'en sidde sikkert i docken.

Kontroller lydstyrken på Bose-systemet.

Sørg for, at systemets lydstyrke ikke er skruet ned. Brug lydstyrkekontrollen til gradvist at øge lydstyrken.

Skru op for lydstyrken på den tilsluttede enhed.

Indstil enhedens volumen eto 90–100 % for at sende et stærkt signal til dit produkt. Brug derefter produktet til at justere lydstyrken.

Kontroller, at den korrekte lydindgangskilde er valgt.

Brug fjernbetjeningen til at vælge IPO -kilden (for relevante systemer), Bluetooth- kilden (for relevante systemer) eller AUX-indgangen. Nederst til venstre på systemet lyser den tilsvarende lampe for at vise, hvilken indgang der er valgt. Du kan finde flere oplysninger i ændre lydkilder.

Se, om Bluetooth-indikatoren på dit produkt er slukket, blinker eller lyser konstant.

Lyset på Bluetooth-docken til dit produkt viser, om dit produkt er tilsluttet til oa Bluetooth-enheden: Hvis ligh lyser konstant,  er der tilsluttet en bestemt eis; hvis lyset er slukket eller blinker , er der ingen enhed tilsluttet. Se tilslutning af en Bluetooth-enhed for at få hjælp til tilslutning af en enhed.

Kontroller, om indikatoren for forbindelseskvalitet lyser.

Der skal være tændt en lampe på systemet for at sikre   , at der er en nødvendig lydforbindelse. Du kan finde flere oplysninger i om LED-indikatorstatuslys og -oplysninger.

Kontroller, at et skærmikon blinker, når der trykkes på en knap på fjernbetjeningen.

Hvis du vil se, om produktet får strøm, skal du trykke på en vilkårlig knap på fjernbetjeningen. Hvis et hvidt ikon eller en tekst ikke blinker i det nederste venstre display, skal du se produktet tændes ikke.

Tilslut enheden til SoundDock igen.

Tryk hurtigt PÅ DOCK-knappen på fjernbetjeningen. SoundDock forsøger automatisk at oprette forbindelse til den senest tilsluttede Bluetooth-enhed. Hvis forbindelsen mislykkes eller afbrydes efter 20 sekunder, prøver SoundDock de andre enheder, der tidligere er blevet tilsluttet og gemt i hukommelsen (bruger op til 20 sekunder pr. enhed og bestilles som prioritet af den seneste forbindelse). Hvis der stadig ikke kan oprettes forbindelse, efter at alle lagrede enheder er blevet prøvet, forbliver SoundDock i tilstanden "On and Discoverable" (til og kan findes), og timeren på 30 minutter starter.

SoundDock 10 husker de 6 senest tilsluttede enheder med henblik på automatisk gentilslutning.

Prøv en anden app.

Hvis problemet kun opstår med en bestemt app, er det sandsynligvis relateret til app- eller app-indstillingerne.

Prøv en anden iPod/iPhone.

Tilslut en anden iPod/iPhone til docken, hvis den er tilgængelig, for at finde ud af, om problemet er relateret til den første iPod/iPhone.

Prøv at tilslutte en anden lydenhed.

Hvis det er muligt, skal du tilslutte en anden lydenhed ved hjælp af de samme kabler og tilslutninger for at afgøre, om problemet er relateret til den første enhed eller dens indstillinger.

Sørg for, at der ikke er tilsluttet noget til USB-stikket.

USB-stikket på bagsiden af SoundDock 10 (mærket "Update" (Opdater)) bruges kun til at opdatere dit system via internettet. USB-stikket må ikke bruges til andre formål.

Prøv at tilslutte en lydenhed til AUDIO IN-indgangen på bagsiden af systemet.

1/8" (3.5 mm) AUDIO i Ninput bag på højttaleren giver dig mulighed for at tilslutte en række lydenheder.  Når den er tilsluttet, skal du skifte til den indgang og afspille noget på enheden. Se  Ændring af lydkilder for at få flere oplysninger. Hvis der stadig ikke er nogen lyd, skal dit produkt muligvis til service. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.

Klik her for at starte tjenesten

IPod Dock-enheden skal muligvis til service.

Dockingenheden kan være beskadiget og skal udskiftes. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.

Klik her for at starte tjenesten

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.