ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ingen lyd fra produktet

Hvis dit produkt ser ud til at være konfigureret korrekt, men ikke producerer lyd, kan du prøve følgende:

Sørg for, at der ikke er noget aktivt telefonopkald.

Hvis  du vil have tydelig kommunikation, når der er tale om et telefonopkald eller en indgående kommunikation, slås lyden fra for den eksterne lyd automatisk fra. Hvis opkaldet ikke afsluttes, vil aux-lyd ikke vende tilbage

Hvis du vil afslutte et telefonopkald, skal du trykke kortvarigt på funktionsknappen Bluetooth. Der bør høres to korte bip i hovedtelefonerne for at angive, at opkaldet er afsluttet.

Prøv BLANDINGENS position på styremodulet

Hvis støjen fra samtaleanlægget eller flyet er høj nok, kan headsettet genkende det som samtaleanlæg. Dette vil medføre, at den eksterne lyd, der er tilsluttet headsettet, bliver slået fra, hvis kontakten på headsettets kontrolmodul er i positionen Lydløs . Hvis den eksterne lyd ikke slår fra, når den midterste MIX -position anvendes, kan du prøve at justere eventuelle intercom-indstillinger o ruse MIX og justere niveau ss ointercom-lyd ikke overses.

Hvis du nogensinde har taget mikrofonkablet ud af headsettet, skal du frakoble det igen og kontrollere for snavs eller skader ved stikkene.

Sørg for, at stikkene på kablet og ved headsettet begge er fri for snavs (snavs, fnug, støv osv.) eller beskadigelse, hvilket kan forhindre en korrekt tilslutning. Du kan finde flere oplysninger under til- eller flytning af mikrofonarmen på headsettet.

Kontroller lydstyrkeindstillingen på samtaleanlægget/radioen.

Juster lydstyrkeknappen på samtaleanlægget og/eller radi oan dliste nfor  akange i lydstyrkeniveauet.

Kontroller indstillingerne for lydpanelet.

Juster squelch-indstillingen på lydpanelet, så den passer til headsettets mikrofonniveau. Åbn eller luk squelch-indstillingen, mens du taler ind i mikrofonen, indtil mikrofonsignalet er klart og ensartet. Nogle lydpaneler har en VOX-funktion (Auto-Squelch), som stadig kan justeres manuelt ved hjælp af squelch-knapper.

Skru op for lydstyrken på den tilsluttede enhed.

Indstil enhedens volumen eto 90–100 % for at sende et stærkt signal til dit produkt. Brug derefter produktet til at justere lydstyrken.

Kontroller, om headsettet er sluttet til din Bluetooth-enhed.

På headsettets kontrolmodul blinker strøm- og Bluetooth-indikatorerne synkroniseret, når dit headset er tilsluttet en Bluetooth-enhed. Hvis Bluetooth-indikatoren ikke blinker synkroniseret med strømindikatoren, er headsettet klar eller forsøger at oprette forbindelse via Bluetooth. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

På Android-enheder skal du kontrollere, om lyd fra telefon og medier er aktiveret i enhedens Bluetooth ® -indstillinger.

Mange Android-enheder giver dig mulighed for at tænde eller slukke lyd under opkald og streame lyd for individuelle Bluetooth-højttalere eller headset. Dette vil forhindre telefon eller fralyd i at spille gon et tilsluttet Bluetooth -produkt. Sådan kontrolleres disse indstillinger (instruktionerne varierer fra enhed til enhed):
  1. På Android-enheden skal du gå til Bluetooth-indstillingerne og se listen o tilgængelige Bluetooth-produkter
  2. Vælg dit Bose-headset for at få vist indstillingerne. Dette gøres typisk ved at trykke længe på headsettets navn på listen
  3. I menuen Indstillinger for headsettet skal du kontrollere, at både Telefon og Medi aer markeret
Hvis lyden stadig ikke afspilles, skal du slukke for headsettet og tænde det igen og derefter prøve igen.

Se, om strømlampen lyser på headsettets kontrolmodul.

Led-lampen på styremodulet skal lyse, når det er tændt. Tryk én gang på tænd/sluk-knappen for at tænde for headsettet, og se derefter, om lyset er tændt. Du kan finde flere oplysninger i om LED-indikatorstatuslys og -oplysninger.

Kontroller, om 6-bens-til-G/A-adapteren anvendes.

Hvis du bruger 6-benet-til-G/A-adapterkablet, skal du kontrollere kablets tilstand og dets stik. Hvis adapteren er beskadiget, skal den udskiftes.

Find ud af, om problemet opstår med en tilsluttet Bluetooth ® -enhed.

Sørg for, at kontakten til lydtilstand ikke er i positionen ned (kun samtaleanlæg). Frakobl headsettet fra panelet, og tilslut en Bluetooth lydenhed – som en smartphone – og afspil noget musik.
  • Hvis problemet ligger, når der spilles musi cfra Bluetooth enhed, er der et problem med headsettet
  • Hvis problemet ikke findes sammen med Bluetooth enhed, tilslutning eller indstilling af fly kan være et problem

Ryd dit produkts hukommelse for tidligere parrede Bluetooth-enheder, og genopret derefter forbindelsen.

Dit produkt husker de sidste flere enheder, det har tilsluttet, så det hurtigt kan oprette forbindelse til dem igen. Hvis der opstår et problem med enhedens hukommelse, skal du rydde den og derefter oprette et nyt minde ved at parre dine Bluetooth-enheder igen.  Du kan finde flere oplysninger under rydning af produkthukommelsen for parrede Bluetooth-enheder.

Ryd hukommelsen i dit produkt for tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder.

Du kan finde flere oplysninger under rydning af produkthukommelsen for parrede Bluetooth-enheder. Når den er ryddet, skal du genoprette forbindelsen og prøve igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Tilslut et andet headset.

Hvis det er tilgængeligt, skal du tilslutte et andet headset til flyet for at afgøre, om problemet er relateret til flypanelet eller dets indstillinger.

Slut headsettet til et andet panelstik eller, hvis det er muligt, til et andet fly.

Ikke-TSO-udstyr, slidte stik/løse forbindelser eller forkert kablede stik (dvs. omvendt stereo eller mikrofon/jordledning) i flyet kan forårsage problemer. Hvis det er muligt, kan du prøve at slutte headsettet til et andet stik i flyet eller til stik i et separat fly. Hvis headsettet fungerer fint, når det er tilsluttet et andet sted, er der et problem med panelstikket eller ledningsføringen til -stikket.

Frakobl alle andre headset, der er sluttet til flyet.

Frakobl alle andre headset, der er tilsluttet til flyets samtaleanlæg. Hvis problemet forsvinder, er det relateret til et andet headset. Tilslut headset'et igen én efter én for at finde ud af, hvilke indstillinger der skal bruges til det pågældende headset.

Afgør, om multifunktionskontakten klikker to gange, når den flyttes op fra positionen Off.

Hvis kontakten ikke klikker endnu en gang, når den flyttes fra den nederste (OFF) position, er den øverste position ikke helt aktiveret. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.

Klik her for at starte tjenesten

Nedkablet skal muligvis til service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal Down Cable muligvis til service. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.

Klik her for at starte tjenesten

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.