CineMate® 130 system til hjemmebiograf

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ingen lyd fra produktet

Hvis dit produkt ser ud til at være konfigureret korrekt, men ikke producerer lyd, kan du prøve følgende:

Sørg for, at systemet er tilsluttet korrekt.

En forbindelse kan have revet sig løs eller er muligvis forkert. Kontroller, at tilslutningskablerne sidder korrekt, og at de er placeret korrekt i begge ender. Se Opsætning af dit produkt for at få oplysninger om systemforbindelser.

Sørg for, at systemet er konfigureret korrekt, og at alle forbindelser er sikre.

En forbindelse kan være gået løs eller være tilsluttet forkert. Se  Opsætning af dit produkt for at få flere oplysninger.

I TV-menuen skal du se efter de relevante lyd-/lydindstillinger.

Mange TV'er har en menuindstilling, der gør det muligt at sende lyd til andre højttalere end TV-højttalerne. I TV-menuen skal du navigere til lydindstillinger og finde en indstilling for TV-højttaler eller lydudgang (eller noget lignende). Tv-højttalerne skal muligvis slukkes, og outputtet skal muligvis indstilles til faste eller eksterne højttalere. (Tip: Hvis der ikke er en fast udgang, kan det være nødvendigt at skrue op for TV-lydstyrken for at høre den gennem dine Bose-højttalere – selv jeg f t Vhøjttalerne er slukket ).

Hvis den er tilsluttet via HDMI, skal du se efter relaterede lydindstillinger i menuen på den tilsluttede enhed.

I indstillingsmenuen for den tilsluttede enhed (dvs. Kabelboks eller Blu-ray-afspiller). Se efter lydindstillinger. Mange enheder, der sender lyd via HDMI, kan have en indstilling for ARC eller CEC. Prøv at aktivere disse. Hvis enheden opretter forbindelse til TV'et og derefter til dit Bose-system, skal du se efter disse indstillinger i både enhedens og TV-menuerne. (Bemærk! Afhængigt af mærket kan CEC kaldes et andet navn i enhedsmenuen. Du kan finde flere oplysninger under navne, der bruges af forskellige mærker til CEC.)

Kontroller lydstyrken på Bose-systemet.

Når systemet tændes, stiger dets volumen langsomt fra nul til det sidst anvendte niveau. Hvis systemet blev slukket ved en ekstremt lav lydstyrke, stiger det til et moderat lydstyrkeniveau. Hvis du trykker på lydstyrkeknappen under denne proces, indstilles lydstyrken, og den stopper, hvis der ikke sker en nedtrapning. Hvis der ønskes et højere niveau, øges lydstyrken gradvist.

Kontroller HDMI-CEC-indstillingen for dit produkt.

CEC (Consumer Electronics Control) er en funktion, der gør det muligt for enheder, der er tilsluttet via HDMI, at kommunikere med hinanden. Men da der findes en række mærker og modeller af HDMI-enheder, kommunikerer enheder muligvis ikke som forventet. Hvis du har problemer med betjening af lyd, video eller fjernbetjening via HDMI, skal du prøve at indstille HDMI-CEC -indstillingen til til eller Alternativ i systemmenuen. Du kan også omgå HDMI-CEC ved at prøve at indstille indstillingen til fra. Du kan finde flere oplysninger under slå HDMI-CEC til eller fra.

Sørg for, at Acoustimass-modulets netledning er sluttet til en stikkontakt, der virker.

Hvis det er en vægstikkontakt, skal du sørge for, at stikkontakten er tændt. Test stikkontakten ved at tilslutte en anden enhed, f.eks. en lampe. If necessary, plug the system into a different outlet.

Hvis der er mere end ét Bose-system på netværket, skal du sørge for, at det korrekte system er valgt i SoundTouch-appen.

Hvis du har mere end ét Bose-system, skal du bruge  proceslinjen nederst i appen, stryge til venstre eller højre for at vælge et system.

Kontroller, at den korrekte lydindgangskilde er valgt.

Der er flere tilgængelige lydkilder på systemet. Sørg for, at der er valgt en "rette"-tone. Hvis den lydenhed, du vil høre, f.eks. er sluttet til AUX-indgangen, skal du kontrollere, at den valgte indgang er valgt.

Nulstil dit system

En nulstilling bruges til at rette lejlighedsvise produktproblemer. Det er ikke noget, som et produkt kræver gentagne gange. Du kan finde flere oplysninger under nulstilling af dit produkt.

Nulstil din konsolenhed og SoundTouch-adapter.

En nulstilling bruges til at rette lejlighedsvise produktproblemer. Det er ikke noget, som et produkt kræver gentagne gange. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Nulstil HDMI-forbindelsen ved at nulstille begge enheder og de kabler, der er tilsluttet mellem dem.

1. Sluk Bose-systemet, kildeenheden og TV'et.
  2. Frakobl Bose-systemet, kildeenheden og TV'et.
  3. Frakobl to HDMI-kabler i begge ender, og genindsæt dem for at sikre sikre forbindelser.
  4. Tilslut kildeenheden, TV'et og Bose-systemet igen for at tænde for strømmen.
  5. Tænd for TV'et og kildeenheden.
  6. Når TV'et og kildeenheden er færdig med at tænde, skal du tænde for Bose-systemet.
Trinnene kan løse problemer på grund af en række forskellige årsager. Tv'et og kildeenheden kan gemme misoplysninger, der modtages via HDMI-kablet. Denne nulstillingsprocedure rydder deres hukommelse for disse data.

Se, om Wi-Fi-indikatoren lyser hvidt.

Når Wi-Fi-indikatoren på bagsiden af adapteren er tilsluttet trådløst til dit netværk, bør den lyse konstant hvidt. Hvis Wi-Fi-indikatoren ikke lyser konstant hvidt, skal du se om LED-indikatorernes statusindikatorer og oplysninger. (Bemærk! Når du bruger en kablet forbindelse, forbliver Wi-Fi-indikatoren slukket.)

Søg efter og installér alle tilgængelige systemopdateringer.

Hvis du bruger SoundTouch-appen til Mac eller pc, skal du lukke den og åbne den igen.

Genstart af programmet kan løse problemer med forbindelse og ydeevne. Dette genstarter også SoundTouch Music Server, som bruges til musikbiblioteker, der er gemt på en computer eller et NAS-drev.

Frakobl alt, der er sluttet til hovedtelefon-/AUX-indgangen på kontrolkonsollen.

Der er en kombineret 1/8"-forbindelse på kontrolkonsollen, som enten kan være hovedtelefonudgangen eller en RAN Aux-indgang. Hvis den er indstillet til "hovedtelefoner", vil højttalerne slå fra, hvis der er tilsluttet noget til dem. For oplysninger om indstilling af AUX-indgangen på siden, se indstilling af AUX-udgangen på siden

Tilslut et optisk lydkabel ud over HDMI-kablet.

HDMI-CEC- og ARC-kompatibilitetsproblemer mellem forskellige mærker og modelscanning kan nogle gange forårsage ,  at HDM Iaudii oto ikke fungerer eller fungerer periodisk. I disse tilfælde skal du tilslutte et optisk kabel efra den devic eto du systemet mConsole for digital lyd. Når forbindelsen er oprettet, skal du åbne systemmenuen og tildele det optiske lydsignal til en knap på fjernbetjeningen. Du kan finde flere oplysninger under tildele den optiske digitale lydindgang.

Gendan systemets fabriksindstillinger, og genstart opsætningen.

Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg linket for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.