Bose Smart Soundbar 300

Sælges fra 2020 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ingen lyd fra produktet

Hvis dit produkt ser ud til at være konfigureret korrekt, men ikke producerer lyd, kan du prøve følgende:

Find ud af, om lyden kan høres fra andre kilder.

Brug Bose-fjernbetjeningen eller Bose Music-appen til at vælge en anden kilde, f.eks. en streamingmusiktjeneste eller Bluetooth-enhed. Hvis du har konfigureret en stemmeassistent, kan du prøve at bede sekretæren om vejret i morgen.

Sørg for, at systemet er tilsluttet korrekt.

En forbindelse kan have revet sig løs eller er muligvis forkert. Kontroller, at tilslutningskablerne sidder korrekt, og at de er placeret korrekt i begge ender. Se Opsætning af dit produkt for at få oplysninger om systemforbindelser.

Hvis den er tilsluttet via HDMI, skal du se efter relaterede lydindstillinger i menuen på den tilsluttede enhed.

I indstillingsmenuen for den tilsluttede enhed (dvs. Kabelboks eller Blu-ray-afspiller). Se efter lydindstillinger. Mange enheder, der sender lyd via HDMI, kan have en indstilling for ARC eller CEC. Prøv at aktivere disse. Hvis enheden opretter forbindelse til TV'et og derefter til dit Bose-system, skal du se efter disse indstillinger i både enhedens og TV-menuerne. (Bemærk! Afhængigt af mærket kan CEC kaldes et andet navn i enhedsmenuen. Du kan finde flere oplysninger under navne, der bruges af forskellige mærker til CEC.)

Kontroller lydstyrken på Bose-systemet.

Sørg for, at systemets lydstyrke ikke er skruet ned. Brug lydstyrkekontrollen til gradvist at øge lydstyrken.

Kontroller HDMI-CEC-indstillingen for dit produkt.

CEC (Consumer Electronics Control) er en funktion, der gør det muligt for enheder, der er tilsluttet via HDMI, at kommunikere med hinanden. Men da der findes en række mærker og modeller af HDMI-enheder, kommunikerer enheder muligvis ikke som forventet. Hvis du har problemer med betjening af lyd, video eller fjernbetjening, når du bruger HDMI-forbindelser, kan du prøve at vælge en anden avanceret CEC -indstilling i menuen Indstillinger på SoundBar i Bose Music-appen. Hvis du vil deaktivere HDMI-CEC-funktionaliteten for SoundBar, hvilket vil forhindre den i at betjene andre enheder eller reagere på handlinger fra andre enheder, skal du indstille til fra. Du kan finde flere oplysninger under slå HDMI-CEC til eller fra.

Hvis der er mere end ét Bose-system på netværket, skal du kontrollere, at det korrekte er valgt.

Tryk på ikonet My Bose i Bose Music-appen icon I øverste venstre hjørne for at få vist de Bose Music-produkter, der er tilknyttet din konto. Tryk på det produkt, du vil kontrollere, for at vælge det.

Genstart den tilsluttede enhed.

Elektronik skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget som at genstarte en computer. Sluk for enheden, tænd den igen, og prøv igen.

Nulstil HDMI-forbindelsen ved at nulstille begge enheder og de kabler, der er tilsluttet mellem dem.

1. Sluk Bose-systemet, kildeenheden og TV'et.
  2. Frakobl Bose-systemet, kildeenheden og TV'et.
  3. Frakobl to HDMI-kabler i begge ender, og genindsæt dem for at sikre sikre forbindelser.
  4. Tilslut kildeenheden, TV'et og Bose-systemet igen for at tænde for strømmen.
  5. Tænd for TV'et og kildeenheden.
  6. Når TV'et og kildeenheden er færdig med at tænde, skal du tænde for Bose-systemet.
Trinnene kan løse problemer på grund af en række forskellige årsager. Tv'et og kildeenheden kan gemme misoplysninger, der modtages via HDMI-kablet. Denne nulstillingsprocedure rydder deres hukommelse for disse data.

Prøv et andet højhastigheds-HDMI-kabel.

Der kan være et problem med stikkene eller ledningsføringen i kablet, selv hvis der ikke er synlige skader. Foretag den samme tilslutning med et andet højhastigheds-HDMI-kabel for at løse problemet og for at finde ud af, om der er et problem med det originale kabel.

Udskift HDMI-kablet med et optisk kabel.

På grund af CEC- og ARC-kompatibilitetsproblemer mellem forskellige mærker og modeller fungerer lyden muligvis ikke eller fungerer muligvis periodisk ved brug af en HDMI-forbindelse. Frakobl HDMI-kablet mellem SoundBar og TV'et, og tilslut derefter et optisk kabel på plads. Kontroller indstillingerne for lydudgang på TV'et for at finde ud af, om der skal vælges eller aktiveres optisk udgang.

Da optiske kabler ikke har HDMI-CEC-kommandoer til betjening af enheder, skal Bose-fjernbetjeningen bruges til at justere lydstyrken, hvilket også kan gøres med Bose Music-appen.

Gendan systemets fabriksindstillinger, og genstart opsætningen.

Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.