Bose® Bluetooth® headset serie 2

Sælges fra 1970 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Ingen lyd fra produktet

Hvis dit produkt ser ud til at være konfigureret korrekt, men ikke producerer lyd, kan du prøve følgende:

Hvis dit produkt har været frakoblet telefonen i fem eller flere minutter, skal du slukke for det og tænde det igen.

Jeg fvisse telefoner er blevet frakoblet fra dit produkt i fem eller flere minutter. Du skal slukke for produktet og tænde det igen, før du kan genoprette forbindelsen til telefonen.

Bekræft, at headsettet er tilsluttet Bluetooth-enheden.

Tænd for headsettet, og tryk derefter på en vilkårlig knap for ikke at få vist Bluetooth- og batteriindikatorerne. Hvis Bluetooth-indikatoren blinker  gor ikke lyser, er headsettet ikke tilsluttet. Prøv at tilslutte headsettet igen i Bluetooth-indstillingerne på e -enheden. Hvis stadig ikke opretter forbindelse, skal du se kan ikke tilslutte en Bluetooth-enhed.

Genstart den tilsluttede enhed.

Elektronik skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget som at genstarte en computer. Sluk for enheden, tænd den igen, og prøv igen.

Sørg for, at dit produkt er inden for 10 meter fra Bluetooth ® -enheden.

Bluetooth-rækkevidden er ca. 10 m. Dette område kan reduceres af forhindringer (dvs. Vægge, døre, lommer, Bluetooth-enheder i nærheden osv.). Prøv at flytte enheden og produktet tættere på hinanden.

På Android-enheder skal du kontrollere, om lyd fra telefon og medier er aktiveret i enhedens Bluetooth ® -indstillinger.

Mange Android-enheder giver dig mulighed for at tænde eller slukke lyd under opkald og streame lyd for individuelle Bluetooth-højttalere eller headset. Dette vil forhindre telefon eller fralyd i at spille gon et tilsluttet Bluetooth -produkt. Sådan kontrolleres disse indstillinger (instruktionerne varierer fra enhed til enhed):
  1. På Android-enheden skal du gå til Bluetooth-indstillingerne og se listen o tilgængelige Bluetooth-produkter
  2. Vælg dit Bose-headset for at få vist indstillingerne. Dette gøres typisk ved at trykke længe på headsettets navn på listen
  3. I menuen Indstillinger for headsettet skal du kontrollere, at både Telefon og Medi aer markeret
Hvis lyden stadig ikke afspilles, skal du slukke for headsettet og tænde det igen og derefter prøve igen.

Find ud af, om problemet opstår med en anden Bluetooth ® -enhed.

Den kildeenhed, der aktuelt er parret med dit produkt, kan være årsag til problemet. Prøv at parre en anden Bluetooth-kilde for at se, om problemet er isoleret til den pågældende enhed.

Ryd dit produkts hukommelse for tidligere parrede Bluetooth-enheder, og genopret derefter forbindelsen.

Dit produkt husker de sidste flere enheder, det har tilsluttet, så det hurtigt kan oprette forbindelse til dem igen. Hvis der opstår et problem med enhedens hukommelse, skal du rydde den og derefter oprette et nyt minde ved at parre dine Bluetooth-enheder igen.  Du kan finde flere oplysninger under rydning af produkthukommelsen for parrede Bluetooth-enheder.

Ryd hukommelsen i dit produkt for tidligere tilsluttede Bluetooth-enheder.

Du kan finde flere oplysninger under rydning af produkthukommelsen for parrede Bluetooth-enheder. Når den er ryddet, skal du genoprette forbindelsen og prøve igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Fjern produktet fra Bluetooth-enhedens hukommelse, og prøv derefter igen.

Find listen over tidligere tilsluttede produkter under Bluetooth-indstillingerne på Bluetooth-enheden. Fjern produktet fra listen, og tilslut det derefter til enheden igen. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning af en Bluetooth-enhed.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.