SoundTouch® Portable serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Produktet tændes ikke

Hvis dit produkt ser ud til at modtage strøm, men ikke vil tænde som forventet:

Kontroller strømforbindelserne ved produktet og ved strømkilden.

Sørg for, at strømforbindelserne til dit produkt er fastgjort til både stikkontakten og produktet. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning til strøm.

Udskift batteriet i fjernbetjeningen.

Du kan finde flere oplysninger under Udskiftning af batterierne i fjernbetjeningen.

Kontroller, om produktet tændes, mens det er tilsluttet en stikkontakt.

Jeg fdit produkt tændt, når det er tilsluttet til en pulverroutlet , men ikke får strøm, når det kobles fra en stikkontakt og bruger onl ybattery power, se produktet tænder ikke med batteristrøm.

Prøv knapperne på produktet, knapperne på fjernbetjeningen og knapperne i SoundTouch-appen.

Kontroller, om knapperne på dit produkt, knapperne på din fjernbetjening eller knapperne i SoundTouch-appen kan betjene dit produkt. Hvis knapperne fungerer på den ene, men ikke på den anden, skal du se fjernbetjening er periodisk eller ikke styrer dit Bose-produkt, knapperne på produktet fungerer ikke eller fungerer periodisk , eller appen er tom, svarer ikke, åbner ikke eller går ned.

Hvis dit produkt er på batteristrøm og ikke er brugt i 20 minutter, skal du trykke på tænd/sluk-knappen og holde den nede for at vække den.

Hvis produktet  kobles fra en stikkontakt og ikke bruges i 20 minutter, går det i standby for at spare på batteriet. Hvis du vil genoptage brugen af produktet, skal du trykke på tænd /sluk-knappen øverst på systemet og holde den nede i ca. 10 sekunder, indtil der vises en statuslinje for opstart på displayet.

Bemærk: Hvis dit produkt er frakoblet strømmen og ikke har været brugt i otte dage med et batteriniveau på 10 % eller mindre, går det i batteribeskyttelsestilstand. Tilslut systemet til en stikkontakt (lysnettet).

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Brug kun den Bose-strømforsyning, der er beregnet til dit produkt.

Det anbefales kun at bruge Boses strømforsyning, der leveres sammen med dit produkt. Det   anbefales ikke at bruge strømforsyning af atird part y. Hvis det er nødvendigt at tilslutte en strømforsyning fra en tredjepart, skal du dog sørge for, at specifikationerne for epower suppl ,svarer til de strømkrav, der findes i produktspecifikationerne.

Prøv et andet USB-kabel.

Prøv at tilslutte dit produkt med et andet USB-kabel for at finde ud af, om der er et problem med det første kabel.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.