Bose SoundLink Color Bluetooth® Højttaler II

Sælges fra 1970 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Produktet tændes ikke

Hvis dit produkt ser ud til at modtage strøm, men ikke vil tænde som forventet:

Søg efter og installér alle tilgængelige systemopdateringer.

Uanset hvilket problem du oplever med dit produkt, kan du prøve at opdatere det. Besøg btu.Bose.com , og følg instruktionerne for at sikre, at dit produkt har de nyeste funktioner og forbedringer.

Kontroller, om produktet tændes, mens det er tilsluttet en stikkontakt.

Jeg fdit produkt tændt, når det er tilsluttet til en pulverroutlet , men ikke får strøm, når det kobles fra en stikkontakt og bruger onl ybattery power, se produktet tænder ikke med batteristrøm.

Undgå at holde tænd/sluk-knappen nede, mens du tænder eller slukker for produktet.

Du kan tænde eller slukke for produktet ved hurtigt at trykke på tænd /sluk -knappen og slippe den igen. – selv  ganske kort kontrollerer Holdin gthe Power-knappen batteriets opladningsniveau, hvor der  ikke er strøm på eller på dit produkt.

Kontroller, at USB-opladeren opfylder produktets krav til strøm.

På USB-opladeren vil der være tekst, der angiver laderens amperetal (A) eller milliampere (mA). Denne vurdering varierer mellem opladere – herunder dem, der leveres med forskellige modeller af Bose-produkter. Jo tættere opladerens ampereværdi er på produktets maksimale ampereværdi, jo hurtigere vil produktet genoplade. Hvis opladerens ampereværdi er for lav, kan produktet genoplade langsomt eller slet ikke. Se specifikationerne, der er angivet på produktet, eller i brugervejledningen for at få yderligere oplysninger.

Nogle produkter kræver mindst 1 ampere strøm for at genoplade. Mange USB-porte på en computer kan kun levere maksimalt 0,5 ampere strøm. Sørg for at bruge en sikkerhedsgodkendt strømforsyning, der opfylder lokale lovkrav (f.eks. UL, CSA, VDE, CCC).

Kontroller, om den tilsluttede stikkontakt fungerer.

Når dit produkt er tilsluttet strøm, afspiller det en tone. Hvis du tilslutter, men ikke hører en tone, skal du prøve at tilslutte en anden enhed (f.eks. en lampe) til den samme pote routlet for at bekræfte, at stikkontakten virker.

Prøv et andet USB-kabel.

Prøv at tilslutte dit produkt med et andet USB-kabel for at finde ud af, om der er et problem med det første kabel.

Prøv en anden oplader.

Opladningstiden kan variere afhængigt af opladeren. Opladere med højere karry oplader generelt produkter hurtigere end dem med lavere klassificering. Ladere angiver typisk en mærkestrøm på labe lin ampere (A) eller milliampere (mA). En mærkestrøm på 1 A/1000 m Aeller højere anbefales.

Kontroller, om der høres en tone fra dit produkt, når strømmen er tilsluttet.

Frakobl strømforbindelsen fra produktet i et par sekunder, og tilslut den derefter igen. Inden for et par sekunder efter tilslutning af strøm afspilles der en tone fra dit produkt. Hvis der høres en tone, men dit produkt ikke tændes, kan problemet skyldes tilslutningerne eller kontrollerne. Hvis der ikke høres en tone, modtager produktet muligvis ikke strøm eller producerer lyd.

Sæt højttaleren i tilstanden skib, og lad den oplade i en time.

1. Sæt højttaleren i tilstanden skib. Se Aktivering eller deaktivering af tilstanden skib for at få yderligere oplysninger.
  2. Tilslut højttaleren til strøm for at afslutte tilstanden skib.
  3. Lad højttaleren oplade i mindst en time.
  4. Hvis problemet er løst, skal du søge efter og installere eventuelle tilgængelige produktopdateringer ved hjælp af en computer ved at gå til btu.bose.com.

Dit produkt skal muligvis have service.

Hvis de angivne trin ikke løser dit problem, skal dit produkt muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer dit produkt. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.