Lifestyle® 235 system II

Sælges fra 2013 - 2014

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Produktet tændes ikke

Hvis dit produkt ser ud til at modtage strøm, men ikke vil tænde som forventet:

Sørg for, at systemet er konfigureret korrekt, og at alle forbindelser er sikre.

En forbindelse kan være gået løs eller være tilsluttet forkert. Se  Opsætning af dit produkt for at få flere oplysninger.

Kontroller strømforbindelserne ved produktet og ved strømkilden.

Sørg for, at strømforbindelserne til dit produkt er fastgjort til både stikkontakten og produktet. Du kan finde flere oplysninger under tilslutning til strøm.

Prøv knapperne på produktet, knapperne på fjernbetjeningen eller knapperne i SoundTouch-appen (hvis du bruger SoundTouch-tilbehør).

Prøv begge knapperne på produktet og knapperne på fjernbetjeningen. Hvis du har tilføjet SoundTouch-tilbehør til dit system, kan du også prøve knapperne i SoundTouch-appen. Hvis knapperne fungerer på én, men ikke på en anden, skal du se fjernbetjening er periodisk eller ikke styrer dit Bose-produkt, knapperne på produktet fungerer ikke eller fungerer periodisk , eller appen er tom, svarer ikke, åbner ikke eller går ned.

Sørg for, at netledningen er sluttet til en stikkontakt, der fungerer.

Hvis stikkontakten styres af en vægkontakt, skal du sørge for, at kontakten er tændt. Du kan også kontrollere, om stikkontakten fungerer ved at tilslutte en anden elektronisk enhed, f.eks. en lampe. Hvis den er sluttet til en strømskinne (eller overspændingsbeskytter), kan du prøve at omgå strømskinnen og slutte strømkablet direkte til en stikkontakt.

Acoustimass-modulet og kontrolkonsollen skal muligvis til service.

Hvis de angivne trin ikke løser problemet, skal Acoustimass-modulet og kontrolkonsollen muligvis til service. Følg nedenstående link for at få flere oplysninger om, hvordan du servicerer Acoustimass-modulet og kontrolkonsollen. Afhængigt af dit produkt og område får du et kontaktnummer eller mulighed for at konfigurere tjenesten online.