Wave® SoundTouch® musiksystem

Sælges fra 2013 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Justering af tonekontrollerne på dit produkt

Du kan bruge knapperne til lydudligning på dit produkt til at justere lydkvaliteten efter din smag. Få at vide, hvordan du får adgang til de tilgængelige EQ-indstillinger.

Sådan justerer du bassen:

Bemærk: Basreduktion er tilgængelig på systemer med software 040401 eller nyere. Tidligere software har en taleradioindstilling, der reducerer bassen for am/FM-radio. Du kan finde flere oplysninger under indstilling af tilstanden tale radio.
  1. På fjernbetjeningen skal du trykke på og holde Alarmopsætning (Menu) nede, indtil - SETUP MENU - vises på systemdisplayet
  2. Tryk på knappen Tune/MP3 & gt; gentagne gange for at vælge BASS
  3. Tryk på time + eller time - for at vælge NORMAL eller REDUCERET
    Bemærk: Denne indstilling gælder for al lyd, der afspilles fra dit system
  4. Tryk på Alarmopsætning (Menu), eller vent 10 sekunder for at forlade menuen.
Der er ingen indstilling til at justere diskanten.