SoundWear Companion højttaler

Sælges fra 2017 - 2021

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Justering af tonekontrollerne på dit produkt

Du kan bruge knapperne til lydudligning på dit produkt til at justere lydkvaliteten efter din smag. Få at vide, hvordan du får adgang til de tilgængelige EQ-indstillinger.

Brug Bose Connect-appen til at justere bassen.

1. Hvis du endnu ikke har gjort det, skal du installere den gratis Bose-app på din Rios- eller Android-mobilenhed for at få adgang til yderligere produktfunktioner
  2. Åbn Bose Connect-appen, og  tilslut dit produkt, hvis jeg ikke allerede har oprettet forbindelse
  3. Tryk på ikonet for tandhjul til indstillinger øverst til højre
  4. Vælg dialog Juster
  5. Under det tal, der vises, skal du rulle til venstre eller højre for at justere mængden af bas fra 0 (højest) til -8 (lavest)

Bass set to -8    Bass set to 0