Bose® Solo lydsystem til TV

Sælges fra 2012 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Justering af tonekontrollerne på dit produkt

Du kan bruge knapperne til lydudligning på dit produkt til at justere lydkvaliteten efter din smag. Få at vide, hvordan du får adgang til de tilgængelige EQ-indstillinger.

Sådan justeres bassen:

Bemærk: Denne funktion er tilgængelig på produkter med softwareversion 01.00.03 eller nyere. Hvis dit produkt ikke er blevet opdateret, vil disse trin slå lyden til og fra.

På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen Lydløs og holde den nede i ca. 10 sekunder:
  • Den descreerede bas indstilles i gis, når systemet slår lyden fra, afspiller tre faldende toner, blinker gult tre gange, nunmutes og lyser konstant gult
  • Den norma lBass-indstilling i gis er aktiveret, når systemet slår lyden fra, afspiller tre stigende toner, flashe sgreen tre gange, nunmutes og lyser konstant grønt