L1 Pro8 bærbart line array-system

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Justering af tonekontrollerne på dit produkt

Du kan bruge knapperne til lydudligning på dit produkt til at justere lydkvaliteten efter din smag. Få at vide, hvordan du får adgang til de tilgængelige EQ-indstillinger.

Juster knapperne lydstyrke, EQ og rumklang.

Justering af kanalknapper

Hver kanal har individuel regulering af lydstyrke, bas og diskant. Kanal 1 og 2 har også rumklang-kontrol. Sådan justeres knapperne:
  1. Tryk på knappen til kanalstyring for at vælge en indstilling: LYDSTYRKE, DISKANT, BAS ELLER RUMKLANG
  2. Drej på knappen til kanalstyring for at skrue op (med uret) eller ned (mod uret) for indstillingen:
    • Ved justering af lydstyrken angiver signalindikatoren under knappen, om signalet er for højt eller lavt: Grøn betyder, at der er signal til stede, rød betyder, at signalet afskæres, fra betyder, at der ikke er noget eller lavt signal til stede
    • Ved justering af bas og diskant er den midterste/midterste position den neutrale indstilling

Justering af systemets EQ

Systemet E QIS anvendes på al lyd, der høres fra systemet. Dette kan være nyttigt til at forbedre den generelle lyd baseret på dit lydindhold. Tryk på KNAPPEN SYSTEM E Qfor at rulle gennem og vælge  indstilling:
  • Fra: Der anvendes ingen system-EQ
  • Live: Optimerer lyden til livemusik (dvs. en live band-ydeevne)
  • Musik: Optimerer lyden til musikafspilning (f.eks. En DJ-opsætning)
  • Tale: Optimerer lyden til tale (dvs. højttalere, der henvender sig til et publikum)