SoundTouch® serie II trådløs adapter

Sælges fra 2015 - 2017

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt

Software- og firmwareopdateringer forbedrer produktets funktioner og stabilitet. Installer alle tilgængelige opdateringer for at holde dit produkt i gang, når det er bedst.

Opdater det tilsluttede produkt ved hjælp af SoundTouch-appen.

Når en opdatering er tilgængelig for værtsproduktet eller tilbehøret, advarer SoundTouch-appen dig ved at vise en opdatering icon ikon. Tryk på ikonet for at opdatere produktet og adapteren til tilbehør:
  1. I SoundTouch-appen skal du vælge menuikonet  øverst til venstre
  2. Vælg Indstillinger og gt; Højttalerindstillinger
  3. Vælg OPDATERINGSSOFTWARE , eller OPDATER al lif mere end ét system skal ikke opdateres
    Tip: Hvis der ikke er nogen tilgængelige opdateringer,  kan OPDATERINGS-SOFTWAREKNAPPEN ikke vælges
  4. Vent på, at opdateringen fuldføres, og det kan tage op til 20 minutter pr. system afhængigt af opdateringsstørrelse og hastighed for dnetwork. Systemet genstarter, når det er opdateret.
Hvis du har problemer med en opdatering, kan du prøve en anden opdateringsmetode. Du kan få mere hjælp ved at vælge det system, som din tilbehørsadapter er tilsluttet, på listen nedenfor.

CineMate 120
CineMate 130
CineMate 220
CineMate 520
Lifestyle 135 II
Lifestyle 135 III
Lifestyle 235 II
Lifestyle 235 III
Lifestyle 525 II
Lifestyle 525 III
Lifestyle 535 II
Lifestyle 535 III
Lifestyle SoundTouch 135
Lifestyle SoundTouch 235
Lifestyle SoundTouch 525
Lifestyle SoundTouch 535
SoundTouch 120
SoundTouch 130
SoundTouch 220
SoundTouch 520