SoundSport trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2022 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt

Software- og firmwareopdateringer forbedrer produktets funktioner og stabilitet. Installer alle tilgængelige opdateringer for at holde dit produkt i gang, når det er bedst.

Vil du opdatere ved hjælp af en computer eller ved hjælp af Bose Connect-appen?

Hvis du vil opdatere dit produkt, kan du se , hvordan du tilslutter det til en computerbruger med et USB-kabel og derefter besøge Boses opdateringswebsted, eller du kan opdatere det trådløst fra den gratis Bose Connect-app på en Android- eller iOS-enhed. Hvis du opretter forbindelse til en computer, opdateres dit produkt typisk hurtigere.

Opdater ved hjælp af en computer

Opdater ved hjælp af Bose Connect-appen

Få hjælp, hvis opdateringen ikke installeres.

Hvis du har problemer med at installere opdateringen til dit produkt, skal du se Software- eller firmwareopdateringen installeres ikke.