Lifestyle 550 home entertainment system

Sælges fra 2018 - 2021

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt

Software- og firmwareopdateringer forbedrer produktets funktioner og stabilitet. Installer alle tilgængelige opdateringer for at holde dit produkt i gang, når det er bedst.

Hvis du vil opdatere systemet, skal du oprette forbindelse til internettet.

Når der er oprettet forbindelse til internettet, søger systemet efter opdateringer ved hver brug (medmindre indstillingen for automatisk opdatering er ændret til fra):
  • Hvis en opdatering er tilgængelig, downloader systemet den automatisk. Når systemet slukkes, vises en meddelelse på skærmen, der angiver, at en opdatering er klar til at blive installeret
  • Hvis Bose-fjernbetjeningen kan styre dit system, opdateres den også under installationen. Under opdateringen vil fjernbetjeningen være ubrugelig i ca. et minut
  • Sørg for, at basmodulet og de trådløse surround-højttalermodtagere er tilsluttet trådløst, før du opdaterer. Hvis basmodulet bruger en kablet forbindelse, opdateres det ikke

Hvis indstillingen automatisk opdatering er slået fra, skal du vælge en af nedenstående metoder.

Start en softwareopdatering manuelt

Opdater systemet via USB-porten

Få hjælp, hvis opdateringen ikke installeres.

Hvis du har problemer med at installere opdateringen til dit produkt, skal du se Software- eller firmwareopdateringen installeres ikke.