L1 Pro32 bærbart line array-system med Sub2-basmodul med indbygget forstærker

Sælges fra 2020 - aktuelt

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opdatering af softwaren eller firmwaren til dit produkt

Software- og firmwareopdateringer forbedrer produktets funktioner og stabilitet. Installer alle tilgængelige opdateringer for at holde dit produkt i gang, når det er bedst.

Sådan opdaterer du dit produkt:

1. På en computer skal du gå til btu.bose.co m for at åbne Bose-opdateringsprogrammet
    Tip: Hvis du har problemer med opdateringsprogrammet, skal du se Kompatibilitetsoplysninger for Bose online-produktopdateringsprogrammet.
  2. Se vilkårene for brug, klik derefter på Accepter, og fortsæt for at starte
  3. Klik på Download , og gem filen på din computer
  4. Åbn filen, og installer opdateringsprogrammet

Download button in lower-left

Bemærk! Hvis siden ikke automatisk går frem, skal du klikke på teksten Klik her .

Click the lower-left if the screen doesn't change automatically

5. Tilslut dit produkt til computercomputeren med  et USB-C-kabel
    Tip: Sørg for , at vi har et USB-C-kabel. et thunderbolt-kabel passer, men tillader ikke, at produktet opdateres
    Prompt to connect your product with USB

6. Hvis opdateringsprogrammet viser, at en opdatering er tilgængelig, skal du klikke på Anvend ændringer og vente på, at opdateringen installeres
    Bemærk! Det viste produktbillede belo wkan variere afhængigt af det produkt, du opdaterer.
    Software update available prompt

Software update progress bar

7. Når produktet er opdateret, skal du koble det fra computeren.
    Software update complete

Få hjælp, hvis opdateringen ikke installeres.

Hvis du har problemer med at installere opdateringen til dit produkt, skal du se Software- eller firmwareopdateringen installeres ikke.