SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi® musiksystem

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Statusindikator for SoundTouch trådløs adapter

Back of SoundTouch adapter showing Wifi indicator
LED State   Description
Slukket LED off Adapteren strømforsynes ikke, er tilsluttet via Ethernet, eller netværket er deaktiveret
Hvid (blinker hurtigt) LED blinking white quickly Adapteren forsøger at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk
Hvid (langsomt blink) LED blinking white slowly Adapteren downloader en firmwareopdatering
Hvid LED solid white Adapteren er tilsluttet et Wi-Fi-netværk
Hvid (konstant 3 sek., dobbelt blink, gentag) LED blinking white 3 times Adapteren installerer en firmwareopdatering
Gult (blinker) LED blinking amber Adapteren kunne ikke oprette forbindelse til Wi-Fi/netværksfejl
Gul (blinker hurtigt) LED blinking quickly Adapteren har en firmware-fejl
Gul (konstant) LED solid amber Adapteren er i opsætningstilstand og sender "Bose SoundTouch Wi-Fi-netværk"
Bemærk: Adaptere produceret efter DOM 4286 har en klar plastlinse foran indikatoren, så lyset fra LED'en nemmere kan ses. Adaptere, der er produceret før DENNE DOM, kan kræve direkte kig ind i hullet for at se lysdioden.

SoundTouch Stereo JC Acoustimass-modul LED-statusindikatorer

LED Color 1st Blink 2nd Blink 3rd Blink 4th Blink
Slukket Ingen strøm i/A i/A i/T.
Grøn adapter detekt Streaming ADAPTiQ kun på venstre kanal
Orange adapter ikke registreret , streamer ikke ADAPTiQ fra højre kanal kun
Grøn og orange N/A N/A N/A begge kanaler OK