SoundTouch 300 soundbar

Sælges fra 2016 - 2018

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Forklaring af LED-indikatorernes statuslamper og oplysninger

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

SoundTouch 300 og SoundTouch soundbar LED-status:

Soundbar 300 lights on the front of the speaker

icon  Wi-Fi og icon SoundTouch-indikatorlamper

Status Information
LED blink pattern on the front of the speaker Hvid - blinker, og USB -kablet frakobles skiftevis.
Disse lamper blinker, når systemet er blevet opdateret via USB, men USB-kablet ikke blev frakoblet efter fuldførelse

icon  Wi-Fi-indikator

Status Information
LED off Fra Ingen strøm eller Wi-Fi-funktion deaktiveret
LED blinking white Hvid - blinker hurtigt opretter forbindelse til Wi-Fi, mens systemet er tændt
LED blinking white dimly Hvid - blinker hurtigt, dæmper forbindelsen til Wi-Fi, mens systemet er slukket
LED blinking white Hvidt blinkende system/kilde slået fra
LED blinking white Hvid - lyser konstant i 3 sekunder, og derefter dobbeltblink installerer opdatering af firmware
LED solid white Hvid - fast forbundet til Wi-Fi, mens systemet er tændt
LED solid white dim Hvid - lyser konstant, dæmpes der er tilsluttet Wi-Fi, mens systemet er i strømsparetilstand
LED blinking amber Gul - blinker frakoblet Wi-Fi
LED solid amber Amber - Solid System i opsætningstilstand (sender "Bose SoundTouch Wi-Fi-netværk")

icon  Tv-kontrollampe

Status Information
LED solid white Hvid - fast En tilsluttet kilde (dvs. Tv, CBL/sat, AUX) er valgt
LED solid green Grøn - konstant dialog-tilstand er aktiveret for den selecte tilsluttede kilde (dvs. TV, CBL/SAT, AUX)
LED blinking white twice Grøn - Dobbeltblink vedvarende dialog-tilstand er aktiveret for selecte tilsluttet kilde (dvs. TV, CBL/SAT, AUX)
Bemærk: Der forekommer to blink, når vedvarende tilstand er aktiveret. Når den er aktiveret, lyser indikatoren konstant grønt
LED blinking white Hvidt blinkende system/kilde slået fra

icon  SoundTouch-kontrollampe

Status Information
LED blinking white quickly Hvid - blinker hurtigt opretter forbindelse til en SoundTouch-kilde
LED solid white White-Solid SoundTouch-kilde afspilles
LED solid amber Gul - Solid Station eller bibliotek ikke fundet, anmodning/generel fejl eller station/tjeneste er ikke tilgængelig
LED blinking amber twice Gul - dobbelt blink forudindstillet tom eller grænse for spring over musiktjenestens spor er nået
Bemærk: Der forekommer to blink, når der trykkes på fjernbetjeningen/app-knappen. Derefter vender lyset tilbage til den tidligere tilstand
LED solid green Grøn - konstant dialog er aktiveret for SoundTouch-kilden
LED blinking green twice Grøn - Dobbeltblink vedvarende dialog-tilstand er aktiveret for SoundTouch-kilden
Bemærk: Der forekommer to blink, når vedvarende tilstand er aktiveret. Når den er aktiveret, lyser indikatoren konstant grønt
LED blinking white Hvidt blinkende system/kilde slået fra

icon  Bluetooth-indikator

Status Information
LED blinking blue Blåt blinkende system er i synlig tilstand og klar til parring med en Bluetooth-enhed
LED blinking white quickly Hvid - blinker hurtigt Bluetooth-kilden opretter forbindelse
LED solid white Hvid - Solid Bluetooth -kilde er tilsluttet
LED blinking white twice Hvid - dobbelt blink med hukommelse for Bluetooth-parret enhed ryddet
Bemærk: Der blinker to gange, når kommandoen 'CLEAR' modtages. Efter rydning blinker lyset blåt, hvilket angiver , at enheden er klar til at parre en ny Bluetooth-enhed
LED solid green Grøn - konstant dialog er aktiveret for SoundTouch-kilden
LED blinking green twice Grøn - Dobbeltblink vedvarende dialog-tilstand er aktiveret for SoundTouch-kilden
Bemærk: Der forekommer to blink, når vedvarende tilstand er aktiveret. Når den er aktiveret, lyser indikatoren konstant grønt

icon  Kontrollampe for tilslutningsmuligheder

Status Information
LED blinking white quickly Hvid - blinker hurtigt
LED solid white Hvid - Solid vellykket tilslutning til basmodul eller surroundhøjttalere
Bemærk: Denne Indicato lyser i 30 sekunder og slukker derefter
LED solid amber Amber - Solid frakobling af basmodul eller surroundhøjttalere fra SoundBar
LED blinking amber Gule - blinkende trådløse surroundhøjttalere til tilbehør registreres ikke. Du kan finde flere oplysninger under Konfiguration af trådløse baghøjttalere kan ikke fuldføres

Acoustimass 300 / basmodul 700 LED statusindikator tilstande

Lyset nederst på bagsiden af basmodulet giver oplysninger om strøm og forbindelsesstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Sluk for strømbesparelsestilstand
LED Amber - Blinking Gul - blinker klar til parring
LED Amber - Solid, dim Gul - lyser konstant, skal du dæmpe forbindelsen til SoundBar eller kontrolkonsollen
LED white - Solid Hvid - lyser konstant , når den er tilsluttet SoundBar eller kontrolkonsollen
LED White - Blinking Hvid-blinkende opdatering af downloadsystem
LED Red - Blinking Rød - blinkende Firmware-fejl
  Alle andre tilstande angiver ukendt fejl. Basmodul kræver service

Virtually Invisible 300/Surround-højttalere, trådløs modtager, LED-status:

Statusindikator

Status Information
Blinking amber light Gul - blinker klar til parring
Solid amber light Gul - lyser konstant, skal du dæmpe forbindelsen til SoundBar eller kontrolkonsollen
Solid white light Hvid - lyser konstant , når den er tilsluttet SoundBar eller kontrolkonsollen
White blinking light Hvid - blinkende Downloadin gsystem opdatering
Red blinking light Rød - blinkende Firmware-fejl