SoundSport Free trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2017 - 2022

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

SoundSport Free trådløse hovedtelefoner LED-statusindikatorer

Led-statusindikator for hovedtelefon (på ørepuderne)

LED State Description
Blinker blåt klar til at oprette forbindelse
Blinker hvidt , når der oprettes forbindelse
Konstant hvid tilsluttet
Bemærk: Når der er oprettet forbindelse, slukker Bluetooth-indikatorerne efter 10 sekunder
Blinkende grøn opdatering af software
Konstant lysende eller blinkende rød fejl: Kontakt Boses support

Opladningsindikatorer til hovedtelefoner (i opladeretuiet)

LED State Description
Langsomt blinkende hvid opladning
Konstant hvid , fuldt opladet
Bemærk: Når batteriet er fuldt opladet, lyser opladeindikatorerne konstant i et par sekunder og slukker derefter.
Hurtig hvid blinkende fejl: Kontakt Boses support

Indikatorer for batteristand i opladeretui

Number of LEDs Lit Battery Life Remaining
En 0% - 20%
To 20% - 40%
Tre 40% - 60%
Fire 60% - 80%
Fem 80% - 100%
Bemærk: Under opladning blinker den senest tændte batteriindikator hvidt. Alle batteriindikatorer lyser konstant hvidt, når opladningsetuiet er fuldt opladet