SoundLink® Bluetooth® mobilhøjttaler II

Sælges fra 2012 - 2015

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

SoundLink Mobile LED-status

AUX LED
OFF AUX-kilde er ikke valgt
AUX er kilden valgt

Battery LED - When checking battery status
Grøn Green LED 70 % af fuld opladning eller mere
Gul Yellow LED 20 % til 70 % af fuld opladning
Rød Red LED 20 % eller mindre (der er behov for opladning)

Battery LED - While Charging the Battery
Gult batteri oplader LED-indikatoren lyser gult, indtil batteriet når 100 %. Når den er 100%, lyser LED'en grønt, og systemet stopper opladningen, så der ikke er risiko for overopladning. Når systemet afbrydes fra vekselstrøm, slukkes den grønne lysdiode.
Grøn opladningscyklus udført når batteriet når 100%, stopper systemet opladningen, og når systemet afbrydes fra lysnettet, slukkes lysdioden.

Se kontrol af den resterende batteriopladning for at kontrollere batteristatus

Hvis alle tre hvide LED'er er tændt samtidig, se, er alle LED'er tændt på samme tid

Hvis lysdioden for batteri blinker rødt, når batteriet ikke kontrolleres, skal du se batteriindikatoren blinker hurtigt rødt

Hvis lysdioden for batteri lyser konstant rødt, skal du se batteriindikatoren er altid rød

Hvis lysdioden for batteri lyser konstant gult i mere end 10 timer under opladning, skal du se lysdiode for batteri lyser konstant gult efter opladning i en længere periode