SoundLink® trådløs mobilhøjttaler

Sælges fra 2011 - 2014

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

SoundLink Mobile LED-statusindikatorer

Batteriindikator (ved kontrol af batteristatus)

Color Indicates
Grøn 70 % eller mere af fuld opladning
Gul 20 % til 70 % af fuld opladning
Rød 20 % eller mindre (opladning nødvendig). Hvis lysdioden for batteri blinker rødt, når batteriet ikke kontrolleres, skal du se batteriindikatoren blinker hurtigt rødt

Batteriindikator (under opladning)

Color Indicates Details
Gult batteri oplader LED-indikatoren lyser gult, indtil batteriet når 100 %. Når den er på 100% slukkes LED'en (bliver ikke grøn), og systemet stopper opladningen, så der ikke er risiko for overopladning.
Slukket opladningscyklus udført når batteriet når 100%, stopper systemet opladningen, og lysdioden slukker. Hvis systemet forbliver tilsluttet vekselstrøm, og batteriet aflades til ca. 80 %, vil systemet begynde at oplade batteriet igen (den gule lysdiode tændes igen). Dette hjælper med at bevare batteriets levetid ved at minimere opladningscyklusser og fortsætter, indtil AC frakobles.

Batteriindikator (når i brug)

Color Pattern Indicates
Gult meget hurtigt blinksystem (4 gange i sekundet) mener, at batteriets temperatur er uden for området -20 til +65 C og har deaktiveret al funktionalitet af sikkerheds-/pålidelighedsårsager.
Gul hurtig flash (2 gange i sekundet) batteriet er i foropladningstilstand (stopper og lyser konstant efter kort tid), eller at batteripakken enten er for varm eller kold til at oplade (uden for 0 C - 45 C).

SoundLink trådløs mobil højttaler LED-statusindikatorer

Bluetooth® LED State Description Indicates
Den trådløse kilde er ikke valgt
  trådløs kilde er tilsluttet
Hurtigt blink o nog fra to gange hver sekund , der tilsluttes en trådløs kilde
Langsomt blink blinker én gang hvert tredje sekund . Trådløs kilde er ikke tilsluttet, og systemet er tilgængeligt til at oprette forbindelse til en tidligere parret enhed
Langsomme impulser tones til og fra én gang hvert sekund . Systemet er i registreringstilstand og venter på et signal

Se kontrol af den resterende batteriopladning for at kontrollere batteristatus

Hvis alle tre hvide LED'er er tændt samtidig, se, er alle LED'er tændt på samme tid

Hvis lysdioden for batteri blinker rødt, når batteriet ikke kontrolleres, skal du se batteriindikatoren blinker hurtigt rødt

Hvis lysdioden for batteri lyser konstant rødt, skal du se batteriindikatoren er altid rød

Hvis lysdioden for batteri lyser konstant gult i mere end 10 timer under opladning, skal du se lysdiode for batteri lyser konstant gult efter opladning i en længere periode