Bose SoundLink Color Bluetooth® Højttaler II

Sælges fra 1970 - 2023

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

SoundLink Color II LED-status

Strøm-LED (under opladning)

Status

Oplysninger

Gul, blinker

Batteriet oplades:
Lysdioden blinker gult, indtil batteriet når 100 % opladning. Ved 100 % lyser LED-indikatoren konstant grønt, og systemet stopper opladningen for at forhindre overopladning. Når den er koblet fra lysnettet, slukkes LED'en

Grøn

Opladning fuldført:
Når batteriopladningen er 100% , lyser lysdioden konstant grønt, og systemet stopper opladningen for at forhindre overopladning. Når den er koblet fra lysnettet, slukkes LED'en

Rød, blinker hurtigt

Batterifejl

Strøm-LED (ved kontrol af batteriniveau)

Status

Oplysninger

Grøn

Middel til fuld batterikapacitet tilbage

Gul

Lav til middel batteriladning tilbage

Rød

Lavt batteriniveau. Batteriet skal oplades

Bluetooth-indikator

Status

Oplysninger

Slukket

Bluetooth-kilde er ikke valgt

Blå

Systemet er i tilstanden til valg af sprog, der ikke er i kassen

Blå, blinker

Systemet er synligt for Bluetooth-enheder

Hvid

Bluetooth-kilde er tilsluttet

Hvid, blinker hurtigt

Bluetooth-kilden opretter forbindelse

Lysdiode for AUX-indgang

Status

Oplysninger

Slukket

Hjælpeinput ikke valgt

Hvid

Hjælpeinput valgt