SoundLink® Air digitalt musiksystem

Sælges fra 2012 - 2014

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

SoundLink Air LED-statusindikatorer

Wi-Fi LED-aktivitet

LED State Description
Blinker gult Ingen Wi-Fi-forbindelse. Se tilslutning til et Wi-Fi-netværk. Hvis det sker efter blinkende mørkeblå, kan systemet ikke oprette forbindelse til konfigurerede netværk
Blinkende mørkeblå forbindelse til Wi-Fi. To minutters forsøg pr. konfigureret netværk. Se kan ikke oprette forbindelse til Wi-Fi-netværk
Konstant lyseblå tilsluttet Wi-Fi. Systemet er tændt
Konstant mørkeblå tilsluttet Wi-Fi. Systemet er slukket
Konstant gul alternativ opsætningstilstand er aktiveret. Se tilslutning til et Wi-Fi-netværk
Slukket , hvis AUX-indikatoren er tændt: Wi-Fi-funktionen er deaktiveret. Hvis du vil slå den til igen, skal du se slå Wi-Fi til eller fra for dit produkt
Hvis AUX-indikatoren er slukket: Ingen Wi-Fi-forbindelse. Systemet er slukket
Blinkende grøn downloader opdatering
Konstant grøn og derefter dobbelt blink installerer opdatering
4 grønne blink opdatering ikke påkrævet
3 hurtige røde blink opdatering kunne ikke startes pga. problemer med lavt batteriniveau eller internetforbindelse
Blinker rødt konstant Systemfejl, eller forbindelsen til internettet blev afbrudt under opdateringen. Se rød Wi-Fi-LED blinker konstant
Alle andre farver/mønstre der opstod en udefineret systemfejl. Rød Wi-Fi-LED tændt (blinker ikke) eller anden udefineret LED-tilstand

Batteri * LED-aktivitet

LED State Description
Blinker rødt 20 % eller mindre af den fulde opladning tilbage (opladning nødvendig)
Opladning af gult batteri
Grøn opladning fuldført, når systemet er tilsluttet strøm og ikke har haft nogen brugerinteraktion

* batteri medfølger ikke. Det er tilbehør til dette system