Bose S1 Pro bærbart Bluetooth® højttalersystem

Sælges fra 2018 - 2024

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

S1 Pro Multi-position PA System LED-status

Lysdiode til strøm

Der er to LED'er: En på forsiden af systemet og en på bagsiden af systemet ved siden af strømafbryderen.

OFF -systemet er slukket
Blåt system er tændt
Rød systemfejl

Bluetooth-indikator

Bluetooth-LED'en er placeret på Bluetooth-knappen under indgang 3 på tilslutnings-/kontrolpanelet.

Fra Bluetooth er slået fra
Hvid (blinker) parringstilstand/tilslutning
Hvid (konstant) tilsluttet til Bluetooth-enhed

Signal-LED

Der er 3 signal-LED'er: En over lydstyrkeknappen for indgang 1, 2 og 3.

OFF Intet eller lavt niveau signal til stede
Grønt signal til stede
Klipning af rødt signal

Led-indikator for batteri

Hvis du bruger det ekstra batteritilbehør, viser LED'en ved siden af systemets strømkontakt batteriets opladningstilstand ved at blinke, når det er tændt. Du kan til enhver tid kontrollere opladningen ved at trykke to gange på Bluetooth I afsnittet Input 3.

Blå - 4 blinker 75 - 100 % opladet
Blå - 3 blinker 50 - 74 % opladet
Blå - 2 blinker 25 - 49 % opladet
Blå - 1 blink 10 - 24 % opladning
Rød - 1 blinker mindre end 10 % opladet
Slukket oplader ikke, eller   , mens den er tilsluttet strøm, er fuldt opladet