Bose QuietComfort® Earbuds

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Led-statuslamper

Statuslys for ørepude

Ørepuder, indikatorer for batteristatus:

• Langsomt pulserende hvid - oplader
  • Konstant hvid - fuldt opladet
  • Langsomt pulserende rød - skal oplades
  • Blinker rødt og hvidt - fejl, kontakt Boses kundeservice

Ørepuder Bluetooth-statuslamper:
  • Blinker langsomt blåt - klar til tilslutning
  • Blinker blåt - opretter forbindelse
  • Konstant blåt - tilsluttet

Statuslamper for opladeretui

Opladningshusets statuslamper lyser i overensstemmelse hermed:

Stat

Angiver

1 LED-strømindikator lyser

0-20% batteriladning

2 lysdioder lyser

21-40% batteriladning

3 lysdioder lyser

41% - 60% batteriladning

4 lysdioder lyser

61-80% batteriladning

5 lysdioder lyser

81-100% batteriladning

Når etuiet oplader, blinker den sidste lampe i henhold til det aktuelle batteriniveau. Når det er helt opladet, lyser alle fem statuslamper på opladningsetuiet hvidt.

Opdaterings- og fejlstatus

Opdatering af ørepuder - Status for opladeretuiet blinker sekventielt, startende med det første lys til venstre.
Opladningsfejl - tre lamper lyser konstant på opladeretuiet - kontakt Boses kundeservice