QuietComfort 35 trådløse hovedtelefoner II

Sælges fra 2017 - 2023

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Hovedtelefonbatteri og Bluetooth ® LED-statusindikatorer

Status for batterilys (under brug)

Light Color Blink Pattern Description
Konstant grøn 20% - 100%
Konstant gult 10% - 20%
Rød blinker 1%-10%
Konstant rød fejl

Status for batterilys (under opladning)

Light Color Blink Pattern Description
De gule hovedtelefoner med langsomt blink oplades
Grønne massive hovedtelefoner er fuldt opladede
Røde massive hovedtelefoner er ikke inden for det acceptable temperaturområde
Hvis headsettet er tæt på ydersiden af det acceptable temperaturområde den kan skifte mellem konstant rødt og blinkende gul

Bluetooth-lysstatus

Light Color Blink Pattern Description
Blåt langsomt blink hovedtelefonerne kan registreres til parring
Hvidt hurtigt blink hovedtelefonerne forsøger at oprette forbindelse til en Bluetoothenhed, eller et opkald er indgående/udgående
Hvid lyser hovedtelefonerne er tilsluttet Bluetooth-enheden, eller der er tilsluttet et indgående/udgående opkald
Lyser konstant blåt hovedtelefonerne er i tilstanden til valg af sprog
Bluetooth- og batteriindikatorerne slukker efter 10 sekunders inaktivitet for at spare på batteriet.