NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Butikker Indkøbsvogn

QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2016 - 2020

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Forklaring af LED-indikatorernes statuslamper og oplysninger

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

LED-statusindikatorer

Batteriindikator

Indicator Battery Status
Grøn mellem til fuld opladning
Gul lav opladning
Blinker rødt skal oplades
Blinker gult headset oplader
Konstant rød opladningsfejl. Kontakt Boses support


Bluetooth-indikator

Indicator Status
Blinker blåt klar til parring
Blinker hvidt , når der oprettes forbindelse
Konstant hvid tilsluttet

Bluetooth-indikatoren slukkes kort efter hver indikation. Det er normalt, at Bluetooth-indikatoren er slukket, mens headsettet er tændt og fungerer.
Hjalp denne artikel?
Submit
Tak for din feedback!