ProFlight Aviation headset

Sælges fra 2018 - aktuelt

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Bluetooth ® LED-statusindikator

Bluetooth-lysstatus Produktstatus Status for strømindislygte
Lilla, blinker synkront med strøm-LED Synlig/parringstilstand Grøn eller orange
Blå, blinker synkront med batteri-LED Bluetooth-teknologi er tændt og ikke tilsluttet til en telefon Grøn eller orange
Blå, blinker synkront med batteri-LED Bluetooth-teknologi er tændt og forbundet til en telefon Grøn eller orange
Blå, blinker synkront med batteri-LED Tilsluttet en telefon har et aktivt opkald Grøn eller orange
Ingen LED Bluetooth-teknologi er slået fra Grøn eller orange
Ingen LED Bluetooth-teknologi er deaktiveret for at spare batteristrøm Rød

Statusindikator for lysdiode for strøm

Light State Indicates Light flash rate (approximate)
Langsomt blinkende grøn tænding ved brug af flystrøm ét blink hvert andet sekund
Blinker grønt Tænd ved hjælp af batteristrøm. Batterierne blinker godt et blink pr. sekund
Hurtigt blinkende gult Tænd ved brug af batterier med lavt strømforbrug.
Otte timer eller mindre to
blink pr. sekund
Hurtigt blinkende rød tænding ved brug af batterier med meget lavt strømforbrug.
To timer eller mindre fire
blink pr. sekund
Ingen LED -strøm slukket eller batterier afladet N/A