Bose Sleepbuds™ II

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Status for LED-sovepinde:

Opladningsindikatorer på sleepbuds

De længere udvendige lygter på indersiden af omkredsen af etuiet viser batteristanden i Sleepknopperne, når de er i etuiet.

Status

Oplysninger

Blinker hvidt

Oplader

Lyser hvidt

Fuldt opladet

Opladningshusets strømindilamper

Bemærk: Hvis kabinettet ikke er tilsluttet til strømmen, slukkes lysene på etuiet efter 30 sekunders inaktivitet.

De 5 runde lamper nederst i midten af husets indvendige kant viser opladningshusets batteriers effektniveau.

Status

Oplysninger

1st lysdiode for strøm blinker

0-20% batteriladning

2N dpower-LED blinker

20-40% batteriladning

3R dpower-LED blinker

40% - 60% batteriladning

4T hpower-LED blinker

60-80% batteriladning

5th lysdiode for strøm blinker

80-100% batteriladning

Alle 5 lysdioder lyser konstant

100 % batteriopladning

1st, 3rd og 5th lysdioder lyser konstant

Opladningsfejl. Du kan finde flere oplysninger under tre lamper lyser konstant på opladeretuiet