Lifestyle® 38 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2004 - 2006

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Lifestyle Acoustimass modul LED statusindikator

Green LED Orange LED Description
Slukket Ingen strøm
Slukket blinker når strømmen først er leveret, før systemet starter op, vil hardwaren sætte LED'erne i denne tilstand
5 Hz Counterblink 5 Hz Counterblink straks efter opstart - hvis lysdioderne forbliver i denne tilstand, er der et problem med Power On Self Test (POST): ENTEN checksum ikke eller SDRAM hukommelsestesten mislykkedes
Når der slukkes for kortet hvert 5. Sekund, initialiseres, lydindgangskablet afbrydes
2 Hz Off Board er tændt, initialiseret, mediecenter slukket
Rapid Blinking Off Board er tændt, initialiseret, er blevet tændt af mediecenteret, og S/PDIF er til stede
1 Hz Counterblink 1 Hz Counterblink Board er tændt, initialiseret, er blevet tændt af mediecenteret (eller i ASCII TAP-tilstand), S/PDIF ikke til stede
Blinker tilfældigt , blinker den grønne lysdiode, når der modtages en byte fra mediecentret. Denne blinkende vil modulere den grønne LED's aktuelle tilstand, dvs. Den normale 1 Hz frekvens kan "snittes" af indgående data
5 Hz Counterblink 5 Hz Counterblink hvis kortet passerede POSTEN og generelt syntes at være OK, indikerer denne tilstand, at der er opstået en katastrofal softwarefejl
Slukket konstant angiver større hardware- eller softwareproblemer

Bemærk: Hvis basmodulets DIP-kontakter ikke er indstillet korrekt, kan der forekomme alternative blinkmønstre