NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Butikker Indkøbsvogn

Companion® 20 multimediehøjttalersystem

Sælges fra 2011 - 2021

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Forklaring af LED-indikatorernes statuslamper og oplysninger

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Companion 20 LED-statusindikator for styrepult

LED State Description
Klar hvid systemet er tændt og klar til. afspil lyd fra den tilsluttede enhed
Fra systemet er slået fra.
For maskiner med en produktionsdato under 4219 (august 2014). systemet er i standbytilstand
Dæmpet hvid for enheder med en produktionsdato på over 4219 er systemet i standbytilstand
Hjalp denne artikel?
Submit
Tak for din feedback!