Bose TV Speaker

Sælges fra 2020 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Forklaring af LED-indikatorernes statuslamper og oplysninger

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Led-status for TV-højttaler:

icon  Tv og icon Bluetooth-indikatorer

Status Information
LED blinking white quicklyLED blinking white quickly Det pulserende hvide system starter

icon  Tv-kontrollampe

Status Information
LED solid white Hvid - fast TV-kilde er valgt
LED blinking white quickly Hvid - blinker denne indikator, hver gang der modtages en kommando fra fjernbetjeningen
LED blinking white quickly Det pulserende hvide system er slået fra
LED blinking white quickly Grøn TV-kilde er valgt, og dialogtilstand er aktiveret
LED solid amber Gult - blinkende system opdaterer
LED solid amber Rød - blinker Systemfejl. Afbryd strømmen i 30 sekunder, og prøv igen

icon  Bluetooth-indikator

Status Information
LED solid white Hvid - fast Bluetooth-kilde er valgt
LED blinking white quickly Hvid - blinker ved tilslutning til en Bluetooth-enhed eller modtagelse af en kommando fra fjernbetjeningen.
LED blinking white quickly Det pulserende hvide system er slået fra
LED blinking white quickly Grøn Bluetooth-kilde er valgt, og dialogtilstand er aktiveret
LED solid amber Blinker blåt klar til at oprette forbindelse til en Bluetooth-enhed