Bose Smart Soundbar 300

Sælges fra 2020 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Forklaring af LED-indikatorernes statuslamper og oplysninger

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

SoundBar 300 / 500 / 600 / 700/900 LED-status

Mikrofon-LED (fremhævet ovenfor til venstre):

Status Info
Sluk mikrofon/stemmeassistent aktiveret
Rød mikrofon/stemmeassistan deaktiveret

Lysbjælke (fremhævet ovenfor til højre):

Color Status Info
Det hvide pulserende system genstarter
Hvid pulserende hurtig forbindelse til en Bluetooth-enhed eller til et Wi-Fi-netværk
Hvide slides til centrum, impulser bekræftes to gange (for ændring af systemindstilling)
Anmodning om hvid enkelt puls bekræftet
Hvid venstre side blinker Lydstyrke ned-kommando modtaget. Hvis lydstyrkeknappen holdes nede, forbliver lyset tændt, mens den holdes nede
Hvid højre side blinker Volum eup kommando modtaget. Hvis lydstyrkeknappen holdes nede, forbliver lyset tændt, mens den holdes nede
Hvid venstre side lyser lyd slået fra
Hvid , begge sider lyser på pause
Hvide slides i midten, lyser konstant, mens stemmeassistenten lytter, når lysbjælken glider mod midten og lyser konstant. Hvis der ikke foretages en anmodning, blinker lyset fire gange og tones, hvilket signalerer, at stemmeassistenten ikke længere lytter
Hvid Slide St ocEnter og derefter t osider, blinker hvidt stemmeassistenten lytter, når lysbjælken glider til midten og lyser konstant. Når en stemmekommando er modtaget, glider lyset fra midten til siderne, mens assistenten tænker, og pulserer derefter, mens assistenten taler.
Der lyder en hvid slide fra siderne til midten, og alarmen Stemmeassistent lyder konstant
Hvide dias højre mod venstre downloader systemopdatering
Hvidt dias til venstre og højre opdateringssystem
Blå impuls klar til tilslutning Bluetooth enhed
Gul pulserende meddelelse fra stemmeassistent
Gul blinker fire gange kildefejl. Se Bose musik-appen for at få flere oplysninger
Gul konstant opsætning/klar til at oprette forbindelse til Wi-Fi
Rød blinker fire gange Stemmeassistent og/eller internetforbindelse er ikke tilgængelig
Aflæsning  af grønt pulserende system ytil opsætning eller aktivering af gendannelsestilstand
Rød fast systemfejl. Se lysbjælken er rød for fejlfinding

Acoustimass 300 / basmodul 700 LED statusindikator tilstande

Lyset nederst på bagsiden af basmodulet giver oplysninger om strøm og forbindelsesstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Sluk for strømbesparelsestilstand
LED Amber - Blinking Gul - blinker klar til parring
LED Amber - Solid, dim Gul - lyser konstant, skal du dæmpe forbindelsen til SoundBar eller kontrolkonsollen
LED white - Solid Hvid - lyser konstant , når den er tilsluttet SoundBar eller kontrolkonsollen
LED White - Blinking Hvid-blinkende opdatering af downloadsystem
LED Red - Blinking Rød - blinkende Firmware-fejl
  Alle andre tilstande angiver ukendt fejl. Basmodul kræver service

Virtually Invisible 300/Surround-højttalere, trådløs modtager, LED-status:

Statusindikator

Status Information
Blinking amber light Gul - blinker klar til parring
Solid amber light Gul - lyser konstant, skal du dæmpe forbindelsen til SoundBar eller kontrolkonsollen
Solid white light Hvid - lyser konstant , når den er tilsluttet SoundBar eller kontrolkonsollen
White blinking light Hvid - blinkende Downloadin gsystem opdatering
Red blinking light Rød - blinkende Firmware-fejl