Bose Portable Smart Speaker

Sælges fra 2019 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Forklaring af LED-indikatorernes statuslamper og oplysninger

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Statusindikatorer for strømindikator til bærbar højttaler

Power Light State Indicates
Klar hvid højttaler tændt
Højttaleren er fuldt opladet (når den er tilsluttet strøm)
Blinkende hvid højttaler oplader
Dæmpet hvid højttaler er i standbytilstand
Rødt og hvidt blink langsom opladning. Tilslut en oplader med en højere strømstyrke
Tip: Det anbefales at bruge den medfølgende 3 A Bose-oplader
Rød fem til 10% resterende batteriopladningsniveau
Blinker rødt mindre end 5 % resterende batteriopladningsniveau

Statusindikatorer for lysring på bærbar Smart-højttaler

Light Ring State   Indicates
Pulserende hvide lys øverst og nederst Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk
De hvide lys lyser øverst og nederst og går derefter i sort Tilsluttet et Wi-Fi-netværk
To hvide lys lyser øverst og nederst Lydafspilning er sat på pause
Hvidt lys fyldes med uret Lydstyrken øges
Hvidt lys nedtones mod uret Lydstyrke falder
Et hvidt lys lyser øverst Højttaler slået fra
Blinkende blå lys øverst og nederst Klar til at oprette forbindelse til en Bluetooth® enhed
Blinkende blå lys øverst og nederst Opretter forbindelse til en Bluetooth-enhed
Blå lys lyser øverst og nederst og falmer derefter til sort Tilsluttet til en Bluetooth-enhed
Blå lys øverst og nederst blinker to gange Liste over Bluetooth-enheder ryddet
Fire hvide lys pulserer Google Assistant lytter
Fire hvide lys roterer med uret Google Assistant tænker
Hvide lys øverst og nederst blinker En Google Assistant-meddelelse er tilgængelig
Hvide lys glider til top og bund Amazon Alexa lytter
De hvide lys lyser øverst og nederst Amazon Alexa tænker
Pulserende gult lys øverst og nederst En meddelelse fra Amazon Alexa er tilgængelig
Hele lysringen blinker hvidt Stemmeassistenten taler
De gule lygter lyser øverst og nederst Wi-Fi-opsætning i gang
Det hvide lys fyldes mod uret, indtil det er fuldt
gentages derefter
Højttaleropdatering downloades
Hvidt lys fyldes med uret, indtil det er fuldt
gentages derefter
Opdatering af højttaler installeres
Blinker gult øverst og nederst fire gange Fejl i musiktjeneste
Se Bose Music-appen for at få flere oplysninger
Tryk på knappen Afspil/Pause, og hold den nede i 10 sekunder for at nulstille højttaleren
De røde lys lyser øverst og nederst Hardwarefejl
Tryk på knappen Afspil/Pause, og hold den nede i 10 sekunder for at nulstille højttaleren
Hvis en nulstilling ikke løser problemet, skal højttaleren have service