Bose Home Speaker 300

Sælges fra 2019 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Forklaring af LED-indikatorernes statuslamper og oplysninger

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Home Speaker 300 LED- og lysbjælke-statusindikatorer

Mikrofon-ikon (øverst på højttaler)

State Indicates
Sluk mikrofon/stemmeassistent aktiveret
Rød mikrofon/stemmeassistan deaktiveret

Lysbjælke (frontdisplay på højttaler)

Color State Indicates
Det hvide pulserende system genstarter
Hvid , pulserende hurtig forbindelse til en Bluetooth-enhed eller til et Wi-Fi-netværk
Hvide slides til centrum, impulser bekræftes to gange (for ændring af systemindstilling)
Anmodning om hvid enkelt puls bekræftet
Hvid venstre side blinker Lydstyrke ned-kommando modtaget. Hvis lydstyrkeknappen holdes nede, forbliver lyset tændt, mens den holdes nede
Hvid højre side blinker Volum eup kommando modtaget. Hvis lydstyrkeknappen holdes nede, forbliver lyset tændt, mens den holdes nede
Hvid begge sider lyser, og fader derefter ud , når lyd i spyt, begge sider af lysbjælken lyser i 15 sekunder og  nSluk
Hvide slides til centrum, lyser konstant, blinker stemmesangen lytter, når lysbjælken glider mod midten og lyser konstant. Hvis der ikke foretages en anmodning, blinker lyset fire gange og tones, hvilket signalerer, at stemmeassistenten ikke længere lytter
Hvid Slide St ocEnter og derefter t osider, pulser hvid stemmen høres, når lysbjælken glider til midten og lyser konstant. Når en stemmekommando er modtaget, glider lyset fra midten til siderne, mens assistenten tænker, og pulserer derefter, mens assistenten taler.
Der lyder en hvid slide fra siderne til midten, og alarmen Stemmeassistent lyder konstant
Hvide dias højre mod venstre downloader systemopdatering
Hvidt dias til venstre og højre opdateringssystem
Blå impuls klar til tilslutning Bluetooth enhed
Gul pulserende meddelelse fra stemmeassistent
Gul blinker fire gange kildefejl. Se Bose musik-appen for at få flere oplysninger
Gul konstant opsætning/klar til at oprette forbindelse til Wi-Fi
Rød blinker fire gange stemmeassistent og/eller internetforbindelse er ikke tilgængelig
Aflæsning  af grønt pulserende system ytil opsætning eller aktivering af gendannelsestilstand
Konstant rød fejl. Kontakt Boses support