Bose A30 Aviation Headset

Sælges fra 2023 - aktuelt

Find ud af, hvad LED-indikatoren på dit produkt fortæller dig om status for dit produkt.

Strøm- og Bluetooth-lamperne er placeret på forsiden af styremodulet.

Strømindilampe

Power source Power light status Product status
Fly blinker langsomt grønt tændt
Batteri blinker grønt tændt - batterierne er høje (ca. 8 timer eller mere tilbage)
Batteri blinker gult tændt - batterierne er ved at løbe tør for strøm (ca. 2 til 8 timer tilbage)
Batteri blinker rødt Tænd - batterierne er ved at løbe tør (ca. 2 timer eller mindre tilbage) BEMÆRK: Når batterierne når dette niveau på Bluetooth-modeller, deaktiveres Bluetooth-funktionen for at spare på den resterende strøm. Du hører en tone, der angiver, at din Bluetooth-enhed er ved at afbryde, og Bluetooth-funktionen er slået fra.
Fly eller batteri Ingen strøm eller batterier brugt op.

NOTER:
  • Nye AA alkaliske batterier leverer op til 45 timers strøm til headsettet. Batteriets levetid afhænger af flyets omgivende støjniveau, temperatur, ørepudernes tilstand, brug af Bluetooth-funktioner og batteriernes alder
  • Andre batterikemikalier kan give andre resultater. Batteriets levetid kan variere, og indikatoren for batterilevetid er muligvis ikke nøjagtig

Bluetooth-lys

BEMÆRK: Dette afsnit gælder kun for Bluetooth-modeller. Viser forbindelsesstatus for en mobil enhed.
Bluetooth light Status Product Status
Blinkende lilla (synkroniseret med strømindikator) klar til tilslutning
Blinker blåt (synkroniseret med strømindikator) , når der er oprettet forbindelse/forbindelse

Dæmpning af statuslamperne

• Hvis du vil dæmpe Bluetooth- og strømindikatoren, skal du trykke to gange på tænd/sluk-knappen.
  • Hvis du vil gendanne lysstyrken, skal du trykke på Powe rAgain eller slukke for headsettet og derefter tænde det.

Sådan slukkes statusindikatorerne

• Hvis du vil slukke Bluetooth- og strømindikatoren, skal du trykke tre gange på tænd/sluk-knappen.
  • Hvis du vil tænde lysene igen, skal du trykke på Tænd/sluk igen eller slukke for headsettet og derefter tænde det.
BEMÆRK: Statusindikatorerne vender tilbage til standardlysstyrken, hver gang headsettet tændes.