Lifestyle® 235 system II

Sælges fra 2013 - 2014

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Streaming af en station ved hjælp af en brugerdefineret URL-radiostream

Med brugerdefineret URL-streaming kan du indtaste webadressen på en internetstream, som du vil afspille. Dette er nyttigt, hvis du ikke kan finde en internetradiostation ved at søge i de musiktjenester, der er tilgængelige i SoundTouch-appen. Der kan kun indtastes en brugerdefineret station, hvis stationen har en webadresse, der giver adgang til stationsstreamen via en webbrowser. Nogle musiktjenester tilbyder ikke web-adresser til streams af stationer, de ejer, og tilbyder i stedet disse stationer kun via en musiktjeneste-hjemmeside eller -app.)

Sådan indtastes en brugerdefineret URL-adresse for en stream af internetradio:

1.  Tryk på ikonet Menu øverst til venstre i SoundTouch-appen

Menu button in upper-left

2. Tryk på Indstillinger og gt; Stream tilpasset radio-URL

SoundTouch app menu  SoundTouch app settings menu

3. Indtast webadressen på streamen fra stationen i feltet URL
  4. I feltet navn skal du indtaste et navn på stationen (dvs. Stationens kaldebogstaver eller FM/am-frekvens)
  5. Tryk på STREAM-STATION.
    Tip: Hvis streamen ikke starter, skal du kontrollere, at webadressen er indtastet korrekt, og at streamen sendes i en understøttet filtype (MP3, MP3-AAC, ALAC, AAC, HEAC) ASF, WMA, HLS, OGG, VORBIS, FLAC eller SBC).

Custom station entry screen

6. Overvej at redde vores ekustom ur LSO det er lettere at huske i fremtiden. Du kan finde flere oplysninger under indstilling og brug af forudindstillinger og favoritindhold.