SoundTouch 300 soundbar

Sælges fra 2016 - 2018

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Aktivering eller deaktivering af automatisk slukning

Med indstillingen automatisk slukning kan dit produkt automatisk slukkes og gå i standby, hvis det ikke er i brug i et stykke tid. Dette er f.eks. nyttigt til at spare strøm, hvis produktet ved et uheld bliver tændt.

Justering af indstillingen for automatisk slukning:

Når automatisk slukning er aktiveret:
  • Systemet slukker automatisk efter 18 minut sif der er ingen lydafspilning
  • Hvis systen ikke er forbundet til internettet og har en tom Bluetooth-parringsliste, slukker jeg efter 120 minutters inaktivitet
Sådan aktiveres eller deaktiveres automatisk slukning:
  1. I SoundTouch-appen skal du gå til Menu og gt, Indstillinger og gt, højttalerindstillingerog derefter vælge det ønskede system
  2.  Vælg Avanceret opsætning i Speaker Details

3. Brug til/fra-knappen til højre for Auto-Off for at slå funktionen til eller fra.