QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2016 - 2020

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Aktivering eller deaktivering af automatisk slukning

Med indstillingen automatisk slukning kan dit produkt automatisk slukkes og gå i standby, hvis det ikke er i brug i et stykke tid. Dette er f.eks. nyttigt til at spare strøm, hvis produktet ved et uheld bliver tændt.

Indstilling af timer for automatisk slukning ved hjælp af Bose Connect-appen:

Indstillingen af automatisk slukningstid er som standard indstillet til aldrig, men kan ændres via appen.
  1. Åbn appen, og vent, mens den søger efter tilgængelige Bose Bluetooth-produkter

The Bose Connect app searching for products

2. Tryk på ikonet Indstillinger i øverste højre hjørne af skærmen.

The Bose Connect app Settings button

3. Tryk på "timer for automatisk slukning" for at justere tiden, før produktet automatisk slukker

The Bose Connect app Auto off settings

4. Vælg den ønskede tid, før du slukker

The Bose Connect app auto power down set to never