Lifestyle® V35 underholdningssystem

Sælges fra 2010 - 2013

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Aktivering eller deaktivering af automatisk slukning

Med indstillingen automatisk slukning kan dit produkt automatisk slukkes og gå i standby, hvis det ikke er i brug i et stykke tid. Dette er f.eks. nyttigt til at spare strøm, hvis produktet ved et uheld bliver tændt.

Ændring af indstillingen automatisk slukning:

Dit syste mautomaticall slukkes, hvis der ikke er nogen interaktion i enten 4 eller 24 timer. Sådan vælges en tidsramme:
  1. Tryk på tastaturet for at aktivere kontrolrammen.
  2. Vælg "OPTIONS" nederst til højre på kontrolrammen for at få vist menuen.
  3. Rul ned til automatisk fra
  4. Rul til venstre eller højre for at aktivere     (poste roff efter 4 timer) eller deaktivere (sluk efter 24 timer) indstillingen
  5. Tryk  på knappen Afslut for at lukke  menuen.
 *Bemærk: Denne indstilling reagerer på forskellige ældre softwareversioner fra yon:
  • Version 01.08.02-01.09.06: Afhængigt af indstillingen automatisk slukning slukker systemet efter 4 eller 24 timer (se ovenfor). Uanset denne indstilling  lukkes kilden dog ned, hvis der ikke er nogen video og lyd fra en tilsluttet videoenhed, eller hvis der ikke er nogen lyd fra en tilsluttet lydenhed i 15 minutter
  • Version 01.04.00 -01.08.02: Når indstillingen automatisk slukning er deaktiveret,  slukker systemet aldrig
  • Version 01.03.06 eller tidligere: Der er ingen indstilling for automatisk slukning. Systemet slukker efter 24 timer uden interaktion