Bose Sleepbuds™ II

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug af telefonfri tilstand

I tilstanden Telefon-fri afspilles den forvalgte lyd, så snart slumretilstand fjernes fra opladeretuiet, og der kræves ingen app.

Åbn eller luk tilstanden Telefonledig.

Bemærk: Alarmer og meddelelser er deaktiveret i tilstanden Phone-Free.

1. Slut Sleepknopperne til din mobile enhed
  2. I Bose Sleep-appen skal  du trykke på ikonet Indstillinger øverst til højre

3.   Under INDSTILLINGER skal du trykke på Telefon - Fri tilstand

4. Vis tip, og tryk derefter på forstået

5. Tryk på Konfigurer telefon - Fri tilstand

6. Angiv indstillinger for Mine lyde, Sleep-timer og Lydstyrke, og tryk derefter på Aktiver telefon - Fri tilstand.

T oexit Phone - Free mode:

I tilstanden Phone-Free   viser hovedskrifonen i SLEE papp'en knappen Deaktiver telefon-Free-tilstand . Tryk på den for at deaktivere, og bekræft derefter, når du bliver bedt om det.