Bose Portable Smart Speaker

Sælges fra 2019 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Alexa reagerer ikke på handlingsknap eller vækningsord

Hvis du siger "Alexa" eller trykker på knappen handling for at foretage en stemmeanmodning til Amazon Alexa stemmeassistent, men produktet ikke lyser eller reagerer på wake-ordet, kan du prøve følgende:

Sørg for, at produktets lyttefunktion er aktiveret.

Hvis mikrofon-ikonet på dit produkt lyser rødt, er microhpone deaktiveret, og produktet vil ikke lytte efter stemmekommandoer. Aktiver mikropone for at tillade stemmekommandoer. Du kan finde flere oplysninger under slå lyden fra eller slå mikrofonen til stemmeassistenten fra.

Fjern og tilføj Alexa igen i Bose Music-appen.

Åbn Bose ® -appen til musik, og fjern Alexa. Tilføj derefter den samme Alexa-konto igen. Dette sammenkæder Alexa til din Bose-konto og kan rette eventuelle problemer, der måtte være opstået mellem de to konti. Du kan finde flere oplysninger under tilføje eller fjerne Amazon Alexa-taleassistent.

Find ud af, om Alexa-kontoen allerede er tilknyttet en anden Bose-konto.

En Amazon-konto kan kun knyttes til én Bose-konto ad gangen. Hvis Amazon Account tlinke dto din Bose-konto også er tilknyttet en anden Bose-konto, kan du opleve fejl med Alexa eller være ude af stand til at tilføje Amazon-kontoen til din Bose-konto.

Hvis du har oprettet mere end én Bose-konto – eller hvis du har delt din Amazon-konto med andre – skal du se alle andre Bose-konti, som du eller andre har, og fjerne Amazon-kontoen fra andre Bose-konti end din hovedkonto.

Hvis du vil dele en Amazon-konto med brugere på dit netværk (dvs. Familiemedlemmer med separate Bose-konti via en delt Amazon-konto), har én bruger til at tilføje Amazon-kontoen og Bose-produkterne til deres Bose Music-konto. Derefter kan du dele Bose-produkterne, så andre brugere på nettet kan bruge dem. Du kan finde flere oplysninger under slå produktdeling til eller fra.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.

Hvis nulstilling af dit produkt løser problemet, kan du overveje at holde dit produkt tilsluttet strømmen.

Hvis du nulstiller dit produkt som forklaret ovenfor, og Alexa begynder at svare igen, er dette relateret til en firmware-fejl, som vi prioriterer for ra fremtidig opdatering. Hvis du ikke kan  finde ud af, hvor meget produktbatteriet er, bliver det for lavt, og det skifter til energibesparende tilstand.

Indtil opdateringen er tilgængelig, kan du undgå dette problem ved at lade produktet være tilsluttet en stikkontakt for at forhindre, at batteriet bliver for lavt.

Gendan systemets fabriksindstillinger, og genstart opsætningen.

Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.