SoundSport trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2022 - 2022

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Brug af Tile med dine trådløse SoundSport-hovedtelefoner

Tile gør det nemt for dig at finde dine hovedtelefoner, hvis de bliver væk. Brug Bose Connect-appen til at opdatere dine hovedtelefoners software, så den omfatter Tile. Download derefter Tile-appen, og følg de enkle instruktioner i appen for at aktivere dine hovedtelefoner, så du aldrig mister din musik.

Hvad er Flise?

Tile er en lille Bluetooth-tracker, der fungerer på samme måde, som du søger efter tabte elementer - men bedre. Sæt fliser på, sæt dem på, sæt dem på, eller placer dem inde i hverdagens genstande, og hold styr på dem med vores brugervenlige app.

Hvilke typer fliser findes der?

Hvordan bruger du Flise?

Placer Flise på noget, du ikke ønsker at tabe.

Ved hjælp af Tile-appen kan du finde din Flise:

1. Tjek i nærheden - Hvis din Flise er inden for Bluetooth-rækkevidde, vil du se en grøn cirkel, der betyder, at du har oprettet forbindelse. Du skal blot trykke på Find og lytte efter den melodi, der gradvist stiger i volumen fra headsettet.
  2. Sidst set -  Hvis din Flise ikke er i nærheden, skal du kontrollere, hvor du sidst var forbundet med den. Kortet viser dig det sidste sted, hvor din Flise blev set af appen. Gå dertil, og prøv at oprette forbindelse til din Flise (trin 1)
  3. Giv besked ved fundet - Hvis din Flise ikke er der, hvor du sidst forlod den, skal du indregne styrken i Tile-community'et ved at trykke på Giv besked, når der blev fundet. Dette giver dig besked, når din Flise har en opdateret placering, så du kan finde den.

Og nu kan SoundSport trådløse hovedtelefoner blive til fliser!

Fra 31. Oktober 2018 vil der være en firmwareopdatering til dine hovedtelefoner, som aktiverer Flise. Dine trådløse SoundSport-hovedtelefoner anvender Tile's Bluetooth-sporingsteknologi til at finde dine hovedtelefoner, hvis de skjuler sig i nærheden, eller se placeringen af, hvor dine hovedtelefoner sidst var tilsluttet, alt sammen i Tile-appen på din telefon.

Skal jeg bruge en særlig app?

Ja, hvis du er førstegangsbruger af Bose, skal du sørge for at downloade Bose Connect-appen. Denne app sørger for, at dine hovedtelefoner modtager den nyeste firmwareopdatering, herunder Tile-funktionen. Når du har kontrolleret, at dine SoundSport trådløse hovedtelefoner har den nyeste firmware, skal du blot downloade Tile-appen for at aktivere dine hovedtelefoner med Tile's Find power. Hvis du allerede har en Tile-konto, er du klar til at tilføje dine trådløse Bose SoundSport-hovedtelefoner.
Tile-app til Android
Flise-ap til iOS

Hvordan aktiverer jeg mine trådløse Bose SoundSport-hovedtelefoner?

1. Du skal blot downloade Tile-appen
  2. Opret og bekræft din konto
  3. Åbn Tile-appen, tryk på tegnet "+", og tryk derefter på for at vælge "Bose SoundSport trådløse ørepuder"
  4. Følg vejledningen på skærmen - du skal sørge for, at hovedtelefonerne er opladet og tændt for at aktivere ruden
  5. Hold dine hovedtelefoner tæt på din telefon, indtil du får vist den meddelelse, som aktiveringen er fuldført
  6. Når du har tilføjet Bose SoundSport Wireless til din Tile-konto, kan du finde og ringe til dine hovedtelefoner
    Bemærk! Hvis SoundSport-hovedtelefonerne ikke vises i Tile-appen, skal du afinstallere og geninstallere Tile-appen.
Du kan få mere hjælp på Tile.com.