Bose Noise Cancelling Headphones 700

Sælges fra 2019 - 2023

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Sådan bruger du Amazon Alexa

Med Alexa kan du bede om at få afspillet musik, og du kan høre nyheder, tjekke vejrudsigten, kontrollere Smart Home-enheder og meget mere. Alexa bor i skyen og bliver altid smartere, og tilføjer nye funktioner, der leveres automatisk til dit produkt. Det er nemt at bruge Alexa på dit produkt, og vi viser dig hvordan.

Følg disse trin for at bruge Alexa.

Dine hovedtelefoner er kompatible med stemmeassistenten Amazon Alexa. Med Alexa kan du bede om at få afspillet musik, og du kan høre nyheder, tjekke vejrudsigten, styre smart home-enheder og meget mere. Brug af Alexa på dine hovedtelefoner er lige så nemt som at spørge. Bare spørg, eller brug knappen Stemmeassistent, så reagerer Alexa med det samme.

Bemærk: Amazon Alexa er ikke tilgængelig på alle sprog og lande.

Indstil stemmeassistentknappen til Amazon Alexa

Inden du starter, skal du sørge for, at din mobile enhed har forbindelse til et Wi-Fi®-netværk eller et mobildatanetværk.
  1. Åbn Bose Music-appen. Tilslut dine hovedtelefoner til din enhed, og vælg dem i appen
  2. Tryk på Indstillinger & gt; Stemmeassistent, og vælg "Alexa." Du skal muligvis trykke på "Opsætning og indstillinger" under Alex ato Konfigurer dine hovedtelefoner i Alexa-appen

Sådan bruger du stemmeassistentknappen

Knappen Stemmeassistent bruges til at styre Amazon Alexa. Den findes på den højre ørekop.
Things to try What to do
Tal til Alexa Tryk på og slip knappen Voice Assistant.  Sig din anmodning, når du hører en tone.
Du kan se en liste over ting, du kan prøve, på https://www.amazon.com/usealexa
Stop Alexa Tryk på og slip knappen Voice Assistant